«Δεν επιτρέπεται 2η αναψηλάφηση» (pic)

Η νομολογία του Διαιτητικού Δικαστηρίου από την υπόθεση Μίλιεβιτς - Βέροιας και η σχέση με αυτή ΠΟΤ Ηρακλή - Μάρα.

Η νέα αίτηση αναψηλάφησης του ΠΟΤ Ηρακλή κατά της απόφασης επιβολής ποινών του Μπόγκνταν Μάρα έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί την Τετάρτη (05/07) στην ΕΠΟ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη τιμωρηθεί με δύο αφαιρέσεις βαθμών γιατί δεν πλήρωσαν τον Ρουμάνο, η διάταξη για τα χρέη διαδοχής δεν πέρασε και η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί πιθανόν ένα από τα τελευταία... μαξιλαράκια.

Ωστόσο, μία απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και συγκεκριμένα η 111/2020 έρχεται να προσθέσει σύννεφα στους Κυανόλευκους. Πρόκειται για την υπόθεση Βέροιας - Κρίστιαν Μίλιεβιτς. Η ομάδα της Ημαθίας έχασε και τις δύο αιτήσεις αναψηλάφησης και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που παρουσιάζει το FL News, αναφέρεται ότι δεύτερη αναψηλάφηση από τον ίδιο διάδικο κατά της ίδιας απόφασης ως προς το ίδιο ή άλλο κεφάλαιο δεν επιτρέπεται...

«... Η κρινόμενη αίτηση αναψηλάφησης πρέπει να απορριφθεί ως ουσιαστικά αβάσιμη. Και τούτο ανεξαρτήτως του ότι κατ' άρθρο 54 του. Κ.ΠΟ.Δ. (εφαρμοζόμενο αναλογικά και εν προκειμένω λόγω έλλειψης σχετικής ρύθμισης στον Κ.Λ.Δ.Δ. ΕΠΟ) δεύτερη αναψηλάφηση από τον ίδιο διάδικο κατά της ίδιας απόφασης ως προς το ίδιο ή άλλο κεφάλαιο δεν επιτρέπεται...».

anapsi mili

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούλιος 2023 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep