Ευχαρίστησε την ΚΕΔ

Η αποστολή του Ηρακλή Λάρισας για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Με αφορμή τον ορισμό αξιολογημένου διαιτητή στο ματς με τον Μακεδονικό ο Ηρακλής Λάρισας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΚΕΔ και ανέφερε:

«Ο Ηρακλής Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) για τα άμεσα αντανακλαστικά της και την αποδοχή του αιτήματός μας αφού, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα μας, όρισε έναν από τους κατά τεκμήριο καλύτερους διαιτητές της Super League 1, τον κ. Διαμαντόπουλο Αριστοτέλη της ΕΠΣ Αρκαδίας (συνεπικουρούμενο από τους κ.κ. Ψάρρη Κων/νο της ΕΠΣ Ζακύνθου - Α’ Βοηθός, Τριανταφύλλου Κων/νο της ΕΠΣ Αρκαδίας - Β’ Βοηθός, Μπεκιάρη Λάμπρο της ΕΠΣ Καρδίτσας - 4ος Διαιτητής και Βλάχο Κων/νο της ΕΠΣ Γρεβενών - Παρατηρητής). Ένα παιχνίδι που είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουν όσοι το παρακολουθήσουν τηλεοπτικά ή βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Φιλιππούπολης».

Εκτός πλάνων για το ματς της Κυριακής (10/06, 17.00 ΕΡΤ3) στη Φιλιππούπολη έμειναν οι τιμωρημένοι Χατζής, Λίταινας. Επιστρέφει ο Γκαρσία. Η αποστολή: Φαρμάκης, Παπαγιάννης, Γκουγκούδης, Λαγωνίδης, Μπαλαμώτης, Σούμπαση, Αλτάνης, Κάσας, Λεσάι, Συρεγγέλας, Ζαφειρίου, Κέρη, Καμπέρης, Ευθυμιάδης, Τασιούλης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Γκαρσία, Μπόσιο.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιούνιος 2023 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep