Τα πάνω κάτω ο Ηρακλής Λάρισας! (pics)

Με κόσμο υποδέχεται τον Μακεδονικό. Μεγάλη επιτυχία του νομικού της ΠΑΕ, Χάρη Γρηγορίου.

Τα πάνω κάτω σε ό,τι αφορά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού έφερε ο δικηγόρος του Ηρακλή Λάρισας, Χάρης Γρηγορίου. Η θεσσαλική ομάδα είχε τιμωρηθεί για όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και προστιμο 30.000 ευρώ, όμως χάρη στους νομικούς λόγους που ανέπτυξε στην Επιτροπή Εφέσεων, πέτυχε την απόλυτη ανατροπή!

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή ουσιαστικά απάλλαξε τους Κυανόλευκους, αφού τους τιμώρησε με πρόστιμο 1.000 ευρώ, ενώ «έσβησε» και την ποινή κεκλεισμένων δύο αγωνιστικών! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ηρακλής Λάρισας θα υποδεχτεί με κόσμο τον Μακεδονικό το Σάββατο (10/06) και παράλληλα διαφοροποιούνται οι συσχετισμοί σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής. Πρόκειται σαφώς για μία σπουδαία επιτυχία του Γρηγορίου, ο οποίος έπεισε την επιτροπή πως η ΠΑΕ έπρεπε να αθωωθεί για νομικούς λόγους.

Όπως, άλλωστε, φαίνεται και στην πρώτη φωτογραφία του FL News από το σκεπτικό της απόφασης, οι Λίταινας, Καραναστάσης (οι ποινές τους παρέμειναν οι ίδιες) δεν τιμωρήθηκαν με το άρθρο 20 του Π.Κ. από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο και εξαιτίας αυτού του λάθους, δεν μπορούσε να τιμωρηθεί η ΠΑΕ με πρόστιμο και κεκλεισμένων!

AIRAL1

AIRAL2

Η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει και χαιρετίζει την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, με την οποία εξαφανίστηκε το πρόστιμο των 30.000.00 που είχε επιβληθεί στην ομάδα μας και η ποινή των 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να ενισχύσει την ομάδα μας στον αγώνα με τον Μακεδονικό, να γίνει ένα με τους παίκτες του Ηρακλή και να πανηγυρίσουμε μια επιτυχία που θα μας κρατήσει ζωντανούς στο δύσκολο δρόμο της παραμονής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον νομικό μας σύμβουλο Κο Χάρη Γρηγορίου για όλο τον αγώνα που έχει κάνει με την ομάδα μας μέχρι σήμερα. Τελικά το δίκαιο και η αλήθεια είναι πιο δυνατά και στο τέλος κερδίζουν».

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιούνιος 2023 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep