«Αλλοιώνει το πρωτάθλημα η ΑΣΑ»

Εξόφληση σε 4 δόσεις ζήτησε η Αναγέννηση Καρδίτσας για τους Μπραμπίγια, Καρανίκα, Κουτσιανικούλη.

Στο στάδιο ενεργοποίησης ποινών έφτασαν την Τρίτη (25/04) οι προσφυγές των Λούκας Μπραμπίγια, Νίκου Καρανίκα και Βασίλη Κουτσιανικούλη σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η θεσσαλική ομάδα διά του δικηγόρου της, Αργύρη Λίβα ζήτησε να τους εξοφλήσει σε 4 δόσεις, προκαλώντας την αντίδραση των νομικών εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών.

Ο δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης, που εκπροσωπεί τους Καρανίκα, Κουτσιανικούλη ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η θέση μας, όπως και του κυρίου Αλαφραγκή που εκπροσωπεί τον Μπραμπίγια είναι πως στην ενεργοποίηση δεν προβλέπεται δοσοποίηση. Περιμέναμε ένα μήνα να προσδιοριστούν οι υποθέσεις. Η τετραμελής οικογένεια του Καρανίκα και ο άνεργος αδερφός του περιμένουν αυτά τα λεφτά για να επιβιώσουν. Μιλάμε για χρέη από τον Ιανουάριο του 2022. Αυτή η ομάδα εξακολουθεί και παίζει και αλλοιώνει το πρωτάθλημα».

Ο Λίβας απάντησε:

«Δεν προβλέπεται πουθενά ότι η δοσοποίηση γίνεται στην επιβολή ποινών. Υπάρχει και η απόφαση Αραβίδη με Παναχαϊκή που έγινε δεκτή η δοσοποίηση στην ενεργοποίηση. Οι ομάδες είναι ταλαιπωρημένες και θα πάρουν την επιχορήγηση από το Στοίχημα, είτε την επόμενη, είτε τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Ευτυχώς που παίζει η Αναγέννηση, γιατί αν δεν έπαιζε, δεν θα πληρωνόταν κανείς. Δεν κάναμε κάτι παράτυπο. Εξόφληση σε δόσεις ζητάμε».

Ερήμην της θεσσαλικής ΠΑΕ συζητήθηκαν ακόμα οι αιτήσεις ενεργοποίησης των Δημήτρη Πολίτη, Κώστα Πλέγα, Σπύρου Γκουγκούδη και επιβολής ποινών των Δημήτρη Κουτρομάνου, Δαμιανού Γκίνη.

Last modified onΤετάρτη, 26 Απρίλιος 2023 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep