«Έφυγε» ο Σταύρος Παπαδόπουλος

Η Καλαμάτα θρηνεί την απώλεια του πρώην προέδρου, Σταύρου Παπαδόπουλου που οδήγησε τη Μαύρη Θύελλα στην Α' Εθνική.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Καλαμάτας, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο ιστορικός πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, Σταύρος Παπαδόπουλος. Διατέλεσε πρόεδρος των Ασπρόμαυρων για 8 χρόνια και κατάφερε να προβιβάσει τη μεσσηνιακή ομάδα στην Α' Εθνική μέσα σε 3 χρόνια.

Ο Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1934 και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά με την εμπορία πολύτιμων λίθων, έχοντας βάση το Χονγκ Κονγκ και τη Βραζιλία. Έμεινε στην ιστορία ως ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να φέρει τον Ρονάλντο στη χώρα μας και στη διάρκεια της παρουσίας του φόρεσαν τη φανέλα της Καλαμάτας ποδοσφαιριστές όπως οι Μπόατενγκ, Λυμπερόπουλος, Οφορίκουε και Σοάρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα θρηνεί την απώλεια μιας εμβληματικής μορφής. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο ιστορικός Πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή στο Χονγκ Κονγκ. Ο εκλιπών ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας μας με τον οποίο η Μαύρη Θύελλα έγραψε τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας της. Ανέλαβε την ομάδα το 1992 και μέσα σε μια τριετία ανέβασε το σύλλογο στην Α Εθνική.

Γεννήθηκε 9 Μαρτίου του 1934, ήταν πετυχημένος επιχειρηματίας με πολλές δραστηριότητες στην πόλη που αγάπησε και στο εξωτερικό.

Η εμβληματική του μορφή δεν είναι πια ανάμεσά μας και θα παρακολουθεί την πορεία της αγαπημένης του ομάδας από τη γειτονιά των Αγγέλων. Η σωρός του θα μεταφερθεί στην Καλαμάτα όπου και θα γίνει η κηδεία του.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ».

Last modified onΤρίτη, 28 Φεβρουάριος 2023 09:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep