Το πάλεψε ο Πανσερραϊκός

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 στις Σέρρες και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η πρόκριση στους «4» είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, εκεί όπου η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 2-0 του Πανσερραϊκού. Τα Λιοντάρια, πάντως, πάλεψαν στη ρεβάνς και ηττήθηκαν 3-1 στο γήπεδό τους, με την Ένωση να παίρνει το εισιτήριο με συνολικό σκορ 5-1.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και πήρε το προβάδισμα στο 22' με σουτ του Μάνταλου. Στο 49' οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Από σέντρα του Σαΐντ και απομάκρυνση του Σιντιμπέ ο Κατσαντώνης από κοντά έκανε το 1-1. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έκανε το 1-2 με κεφαλιά του Μάνταλου. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80' με σουτ του Μαχαίρα.

Οι οπαδοί του Πανσερραϊκού έδωσαν δυναμικό «παρών» στο Δημοτικό Σερρών και χειροκρότησαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παύλου Δερμιτζάκη, φωνάζοντας συνθήματα ανόδου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 1-3 (1-5)
Σκόρερ: 49' σουτ Κατσαντώνης - 22',51' σουτ Μάνταλος, 80' σουτ Μαχαίρας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Στάικος (61’ Θυμιάνης), Κολομπίνο (73’ Στίνα), Μούργος (73’ Μασκανάκης), Σοφιανός (82’ Σιόντης), Κατσαντώνης, Σαΐντ (61’ Κανίς).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Γαλανόπουλος (67’ Φράνσον), Φερνάντες (62’ Μαχαίρας), Γκατσίνοβιτς (67’ Αραούχο), Μάνταλος, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ (67’ Κοσίδης).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Κόλλιας (Ηπείρου)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep