Ανοικτοί λογαριασμοί στη Λαμία

Η Athens Kallithea απέσπασε 1-1 στην έδρα της Λαμίας και το εισιτήριο για τους «8» θα κριθεί στον επαναληπτικό του Ελ Πάσο.

Εξαιρετική εμφάνιση από την Athens Kallithea στον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία. Η αθηναϊκή ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική στο «Αθανάσιος Διάκος και με το 1-1 που απέσπασε, άφησε ανοικτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στο Ελ Πάσο.

Τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα. Από φοβερή ενέργεια του Μασιέλ ο Λουκίνας που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε το 0-1 με σουτ. Η Λαμία πίεσε για την ισοφάριση και κατάφερε να βρει δίχτυα στο 88' με κεφαλιά του Σλίβκα. Η φιλοξενούμενη λίγο έλειψε να πάρει ακόμα και τη νίκη στις καθυστερήσεις, όταν ο Κυνηγόπουλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με σουτ.

ΛΑΜΙΑ - ATHENS KALLITHEA 1-1
Σκόρερ: 88' κεφ. Σλίβκα - 80' σουτ Λουκίνας
Δοκάρι: 90'+4' Κυνηγόπουλος

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανδάρης (61' Σλίβκα), Νούνιες, Γιακουμάκης (46' Μπεχαράνο), Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Σιμόν (84' Προβυδάκης), Γκοράνοβ (61' Μποάκι), Τσιλούλης (61' Σαραμαντάς), Κορνέζος.

ATHENS KALLITHEA (Γιώργος Σίμος): Πάντος, Μανθάτης, Ευαγγέλου, Τσιντώνης (89' Χατζηδίμπας), Νίλι, Σαντάνα (54' Μπουλούλης), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (70' Βασιλούδης), Κολτσίδας, Κωστανάσιος (71' Λουκίνας), Μασιέλ (89' Λάσκαρης).

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Μηνούδης (Πιερίας), Στάικος (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2022 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep