Βάρος στο πρωτάθλημα η Καλαμάτα

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε πολύ ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου μετά τη νίκη του (2-0) στην έδρα της Μαύρης Θύελλας.

Αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του (2-0) στην Καλαμάτα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα την Τετάρτη (14/12). Η μεσσηνιακή ομάδα παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, δείχνοντας ότι έριξε το βάρος στο προσεχές ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους «8».

Στο 25' ο Ασίγκμπα ανέτρεψε τον Κωνσταντέλια εντός περιοχής και ο Ολιβέιρα από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ. Το 0-2 διαμόρφωσε ο Μπράντον με πλασέ στο 78' λίγα λεπτά μετά την είσοδό του. Η Καλαμάτα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 42' με τον Μπακαγιόκο, όμως ο Κοτάρσκι με εντυπωσιακό τρόπο έσωσε την εστία του.

Σημειώνεται ότι η Καλαμάτα ηττήθηκε στο γήπεδό της σε επίσημο ματς έπειτα από σερί 15 αγώνων και μετά από 10 μήνες. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, έφτασε άνετα στην επικράτηση και του δίνεται η ευκαιρία για αλλαγές στη ρεβάνς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΟΚ 0-2
Σκόρερ: 26' πέν. Ολιβέιρα, 78' σουτ Μπράντον

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Μέντες, Μαβινγκά (86' Άλβες), Ασίγκμπα, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος (86' Μπενίτες), Μόζερ (69' Τάτος), Καραγκούνης, Αρναρέλλης (73' Βασιλόγιαννης), Ρόβας (86' Τριανταφυλλάκης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (75' Βιεϊρίνια), Κάργας, Νάσμπεργκ (58' λ.τρ. Κουλιεράκης), Ρ. Σοάρες, Φ. Σοάρες (65' Σβαμπ), Ντάγκλας Αουγκούστο, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ (65' Μουργκ), Ολιβέιρα (75' Μπράντον).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Απτόσογλου, Νιδριώτης (Αθήνας)

Last modified onΤετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2022 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep