Βοσνιάδης: «Θέλω να φύγω»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης περιμένει ακόμα να πάρει την αποζημίωσή του για να φύγει από τη Νίκη Βόλου. «Έχω βάλει πολύ πλάτη», είπε.

Εάν η Νίκη Βόλου είχε τα χρήματα να αποζημιώσει τον Αλέκο Βοσνιάδη και το τεχνικό του τιμ, τότε το διαζύγιο θα είχε βγει εδώ και αρκετές ημέρες. Ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, με τον έμπειρο τεχνικό να εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9,86. «Θέλω να φύγω, αλλά από την Κυριακή περιμένω ένα χαρτί να υπογράψω», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα ο Βοσνιάδης είπε:

«Κανείς δεν θέλει να μείνει σε μια ομάδα που όλοι μαλώνουν γύρω του. Η Νίκη είναι η ομάδα της καρδιάς μου, θα μείνω ένας φίλος, για όσους με θέλουν φίλο. Περιμένω από την Κυριακή να βάλω μια υπογραφή. Είμαστε μια εβδομάδα σε συζητήσεις. Θέλω να φύγω από την ομάδα, να κάνω τα διαδικαστικά και να φύγω. Να υπογράψουμε ένα χαρτί και να τελειώνουμε.

Να λυθεί η συνεργασία, να σηκωθούμε να φύγουμε. Να φύγει όμως ο Βοσνιάδης όπως έφυγε το 2013 και 2014 δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Ήταν το τελευταίο που ήθελα να ζήσω στη Νίκη Βόλου. Το έζησα κι αυτό και είναι μεγάλη αχαριστία». Τέλος, ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το τελευταίο διάστημα έχει βάλει πολύ… πλάτη στη διοίκηση, χωρίς όμως να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για ποιους λόγους έβαλε και εξακολουθεί να βάζει πλάτη.

Πηγή: volosday.gr

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2022 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep