Στους «16» η Καλαμάτα!

Με ήρωα τον Ταΐρη (δύο αποκρούσεις) η Καλαμάτα απέκλεισε τον Παναιτωλικό στη διαδικασία των πέναλτι (4-3).

Την έκπληξη έκανε η Καλαμάτα και απέκλεισε τον Παναιτωλικό στη διαδικασία των πέναλτι (4-3), παίρνοντας εκείνη το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ήρωας της Μαύρης Θύελλας ο γκολκίπερ Ταΐρης με δύο αποκρούσεις.

Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε στο 30' με τον Φλόρες, αλλά ο Ρόβας μέσα σε τρία λεπτά (35', 38') έκανε την ανατροπή στο Δημοτικό Παραλίας. Ο Παναιτωλικός άσκησε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και ο Φλόρες με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 78' έστειλε το ματς στην παράταση.

Τελικά οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν στα πέναλτι, εκεί όπου ο Ταΐρης με δύο αποκρούσεις χάρισε την πρόκριση στην Καλαμάτα. Η διαδικασία των πέναλτι:

Σενγκέλια: 0-1
Αρναρέλλης: 1-1
Λιάβας: 1-2
Πασάς: 2-2
Πέδρο: 2-3
Ρόβας: απόκρουση Στεργιάκη
Μόρσεϊ: απόκρουση Ταΐρη
Μπόρχες: 3-3
Κολοβός: απόκρουση Ταΐρη
Μπακαγιόκο: 4-3

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Λουπάνο, Βασιλόγιαννης (80’ Αρναρέλλης), Ρόβας, Μπενίτεζ (80’ Μπόρχες), Πασάς, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Άλβες (69’ Αναστασόπουλος), Ασίγκμπα (73’ Καραγκούνης), Μπακαγιόκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης, Μαλής (106’ Ντίαζ), Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης, Τσιγγάρας (70’ Σενγκέλια), Φλόρες, Βαρόνε (59’ Μόρσεϊ), Ξενιτίδης (59’ Κολοβός), Ντουάρτε, Πέδρο.

Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)
Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθήνας), Παγουρτζής (Πειραιά)

Last modified onΤετάρτη, 19 Οκτώβριος 2022 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep