«Από τον Φεβρουάριο μας χρωστάνε»

Με μάρτυρα τον Δαμιανό Γκίνη εκδικάστηκε η προσφυγή του Κώστα Πλέγα κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η προσφυγή του Κώστα Πλέγα κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας συζητήθηκε τη Δευτέρα (17/10) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Ο πρώην μέσος των Θεσσαλών διεκδικεί 18.350 ευρώ από συμβόλαιο και ιδιωτικό συμφωνητικό, με τον πρώην συμπαίκτη του Δαμιανό Γκίνη να καταθέτει ότι: «Από τον Φεβρουάριο μας χρωστάνε, θα με ξαναδείτε εδώ». Η ΠΑΕ από την πλευρά της κατέθεσε ένσταση ακυρότητας του ιδιωτικού συμφωνητικού, υποστηρίζοντας ότι έχει εξοφλήσει το συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος του Πλέγα, Γιώργος Ζελελίδης ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής έλαβε 14.800 ευρώ και το υπόλοιπο από συμβόλαιο και ιδιωτικό συμφωνητικό ανέρχεται στις 18.350 ευρώ τα οποία αφορούν πριμ συμμετοχών, σίτιση και ενοίκιο. Ο νομικός της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου απάντησε:

«Καταθέτουμε ένσταση ακυρότητας του ιδιωτικού συμφωνητικού. Έχουμε εξοφλήσει το συμβόλαιο. Επικουρικά, καταθέτουμε ένσταση αοριστίας για τα κονδύλια του συμφωνητικού τα οποία συμπεριλήφθηκαν στο συμβόλαιο. Ζητά 250 ευρώ τον μήνα για ενοίκιο, αλλά δεν περιγράφει ποιος είναι ο εκμισθωτής, ποιο το συμφωνητικό και ποια ποσά έχουν πληρωθεί. Για το επίδομα σίτισης, 150 ευρω τον μήνα, θα πρέπει να προσκομίσει αποδείξεις».

Ο Ζελελίδης απάντησε: «Αν η συμφωνία είναι 25 χιλιάδες βάζουν τις 15 στο συμβόλαιο και τις 10 στο ιδιωτικό συμφωνητικό. Το συμφωνητικό λέει ότι πρέπει να παίρνει 250 ευρώ τον μήνα για ενοίκιο. Αν νοικιάσει σπίτι με 1.000 ευρώ πληρώνει τη διαφορά. Αν μείνει σε... σκηνή, θα καρπωθεί όλο το ποσό. Το ίδιο και για τη σίτιση. Γίνεται για διευκόλυνση των ΠΑΕ. Το πριμ προέβλεπε να κάνει το 70% των συμμετοχών και ο Πλέγας έπαιξε στα 32 από τα 33 ματς.

Ο Γκίνη που κατέθεσε ως μάρτυρας είπε μεταξύ άλλων: «Υπήρχε συμβόλαιο και ιδιωτικό συμφωνητικό. 21.000 ευρώ προέβλεπε το συμβόλαιο και 11.500 το συμφωνητικό. Ο Πλέγας έχει πάρει μόνο 14.000 ευρώ. Κι εμένα μου χρωστάνε, θα με ξαναδείτε εδώ. Ως τον Φεβρουάριο πληρωνόμασταν, μετά πήραμε μόνο δώρο Πάσχα. Για τη σίτιση και τα ενοίκια ως τον Φεβρουάριο μας φώναζαν και μας έδιναν 400 ευρώ». Ο Ζελελίδης πρόσθεσε: «Μια ομάδα, η οποία για έξι μήνες δεν πληρώνει, παίρνει πιστοποιητικό συμμετοχής». Ο Γρηγορίου από την πλευρά του απάντησε ότι τα εμβάσματα αποδεικνύουν ότι όλους τους μισθούς και τις δόσεις η ΠΑΕ τα έχει καταβάλει ως και τον Φεβρουάριο.

Last modified onΤρίτη, 18 Οκτώβριος 2022 18:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep