Βούλγαρο διεθνή η ΑΣΑ

Ανακοινώθηκε από τους Θεσσαλούς ο 31 ετών μεσοεπιθετικός, Μόμτσιλ Τσβετάνοφ.

Την απόκτηση του διεθνούς Βούλγαρου μεσοεπιθετικού, Μόμτσιλ Τσβετάνοφ ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρόκειται για 31 ετών διεθνή που έπαιζε στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας με τη Γκανγκουόν (20 ματς).

Ο νεοαποκτηθείς έχει παίξει ακόμα σε Λίτεξ Λόβετς (144 ματς, 17 γκολ, 18 ασίστ), Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (85 αγώνες, 5 γοκλ, 10 ασίστ), Σλάβια Σόφιας (29 συμμετοχές, 1 γκολ), Βερέγια Στάρα Ζαγκόρα (24 παιχνίδια, 5 γκολ), Μπότεφ Πλόβντιβ (17 ματς), Σταλ Μίλετς (5 ματς), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (3 ματς, 1 γκολ). Μετρά επίσης 6 συμμετοχές στην Εθνική Βουλγαρίας, με τελευταία στις 15/11/21 και στην ήττα από την Ελβετία με 4-0.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Momchil Tsvetanov. O Momchil γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 1990 στην περιοχή Pleven της Βουλγαρίας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Spartak Pleven, πριν μετακομίσει στη Litex Lovech, όπου παρέμεινε για έξι σεζόν. Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Botev Plovdiv, για να ακολουθήσουν η CSKA Sofia και η Vereya. Το 2017 μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Stal Mielec, για να επιστρέψει στη Βουλγαρία και στη Slavia Sofia. Το 2019 μετακόμισε στη Lokomotiv Plovdiv, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Νότια Κορέα με τα χρώματα της Gangwon FC. Να σημειωθεί πως είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας, με την οποία μετρά έξι συμμετοχές, ενώ με την Εθνική Νέων μετρά 14 συμμετοχές και έξι γκολ.

Momchil καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 11:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep