Ενίσχυση από Ολυμπιακό Β

Η Προοδευτική ανακοίνωσε τους δανεισμούς των Μόμο Σισέ, Σεντρίκ Αλιμπέ από τον Ολυμπιακό Β. Έφυγε ο Μάρκοβιτς.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Προοδευτική απέκτησε δύο δανεικούς από τον Ολυμπιακό Β και έναν από τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, από τους Πειραιώτες αποκτήθηκε ο Μόμο Σισέ, αδερφός του Παπ Αμπου Σισέ και ο 19χρονος Σεντρίκ Αλιμπέ. Αμφότεροι είχαν δοκιμαστεί στους Ερυθρόλευκους. Από την ομάδα του Περιστερίου ήρθε ως δανεικός ο Γιάννης Τσακίρης. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Λούκα Μάρκοβιτς.

Η ανακοίνωση:

«Τελευταία μετά της μεταγραφικής περιόδου χθες και οι βυσσινί προχώρησαν σε προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό τους. Συγκεκριμένα απέκτησαν με δανεισμο από τον Ολυμπιακό τον πανηψυλο αμυντικό χάφ Μομο Σισέ αδερφό του Παπ Αμπου ύψους 2.02. Είναι Σενεγαλέζος έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες της Γαλλίας. Δικός της και ο 19χρονος επιθετικός Σεντρικ Αμπιλε που ήρθε και αυτός από το Ρεντη και μάλιστα με άριστες συστάσεις. Υπέγραψε για 2 χρονια και έχει χώρα καταγωγη το Κονγκο.

Με τους βυσσινί θα αγωνίζεται ως δανεικός απο τον Ατρομητο ο 21χρονος εξτρεμ Γιάννης Τσακίρης . Πέρυσι αγωνίστηκε με εξαιρετική επιτυχία από τον Ιανουάριο και μετά στον Πανελευσινιακό και διακρίνεται για τη μεγάλη του ταχύτητα. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Λουκά Μάρκοβιτς καθώς οικογενειακοί λόγοι τον ανάγκασαν να γυρίσει στη Σερβία».

Last modified onΣάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2022 11:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep