«Πολεμούν τον Ηρόδοτο»! (pic)

O Ηρόδοτος ανάρτησε προσύμφωνο με τον Κρίστιαν Φλακ, όμως δεν διέψευσε τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή που υποστήριξε ότι δεν υπέγραψε συμβόλαιο.

Για «πόλεμο» του FL News στον Ηρόδοτο έκανε λόγο η ΠΑΕ, απαντώντας στο δημοσιεύμα με αφορμή το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κρίστιαν Φλακ. Το FL News δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να καταγράψει την τοποθέτηση του ίδιου του Σλοβάκου μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter για την οποία, βέβαια, οι Κυανόλευκοι δεν είπαν το παραμικρό. Τι είπε ο Φλακ; Ότι ουδέποτε υπέγραψε συμβόλαιο...

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Αυγούστου η ΠΑΕ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μια μεγάλη μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα μας που έκανε δικό της τον Κρίστιαν Φλακ». Η ολοκλήρωση της μεταγραφής, βέβαια, γίνεται με την υπογραφή συμβολαίου και όχι προσυμφώνου το οποίο ανάρτησε ο Ηρόδοτος, συνοδεύοντάς το από την εξής ανακοίνωση:

«Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η χρονιά, συγκεκριμένες ιστοσελίδες με έδρα την πρωτεύουσα, πολεμούν άνευ λόγου κι αιτίας την ομάδα μας, διαδίδοντας ψεύδη προκειμένου να λασπολογήσουν τον ΗΡΟΔΟΤΟ. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα footballleaguenews σε δημοσίευμά της λασπολόγησε κατά της ομάδας μας όσον αφορά την περίπτωση του Κρίστιαν Φλακ.

Για του λόγου το αληθές λοιπόν, δίνουμε στη δημοσιότητα το έγγραφο της συμφωνίας με την υπογραφή του ίδιου του παίκτη. Δεν πρόκειται να μπούμε σε παιχνίδι αντιπαραθέσεων, είναι η πρώτη και τελευταία φορά που αναρτούμε ανακοίνωση τέτοιου είδους. Τέλος, στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως για οτιδήποτε ψευδές και χωρίς στοιχεία βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά την ομάδα μας, θα αναλαμβάνει η δικαιοσύνη».

airodo

Τουλάχιστον η δημοσίευση του FL News έγινε η αφορμή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη ματαίωση της συνεργασίας των δύο πλευρών την οποία η ΠΑΕ είτε είχε παραλείψει να γνωστοποιήσει, είτε δεν ήθελε να επικοινωνήσει.

Last modified onΠέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2022 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep