Αποχώρηση από την Προό με «βέλη»

Ο Βασίλης Πατσατζόγλου αποχώρησε από την Προοδευτική, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να θυσιάσει ζητήματα τιμής και αξιοπρέπειας.

Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του Βασίλη Πατσατζόγλου από την Προοδευτική. Ο 28χρονος υποστήριξε ότι αδικήθηκε από τον προπονητή Γιάννη Μάγγο, με την ΠΑΕ να απαντά και να υπογραμμίζει ότι για άλλους λόγους αποχώρησε. Η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ.Αραβαντινό, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα και τον θεωρώ εξαιρετικό ηγέτη όλης αυτής της επιτυχίας, την διοίκηση καθώς και τους συμπαίχτες μου για την περσινή χρόνια που περάσαμε μαζί.. Έχω μόνο ευχάριστες και δυνατές στιγμές να θυμάμαι… Όντας ένας από τους αρχηγούς, θεωρώ ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και έδωσα πραγματικά την ψυχή μου..

Ευχαριστώ το κοινό της Προοδευτικής και τον λαό της γιατί πραγματικά αγαπούν την ομάδα και ξέρουν να το δείχνουν και να το μεταδίδουν αλλά και για την στήριξή τους. Λυπάμαι όμως που αναγκάζομαι να φύγω παρόλο που είχα παρά πολλά ακόμα να δώσω.. Μπορούσα να υποστώ πολλά, όχι όμως να θυσιάσω ζητήματα τιμής και αξιοπρέπειας.. Η συνεργασία μου με τον νέο προπονητή ΔΕΝ ευδοκίμησε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο. Θα αφήσω τον χρόνο να ξεσκεπάσει την όποια αδικία ή αχαριστία έγινε εις βάρος μου.

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά γιατί θεωρώ οτι βοήθησα προς το καλύτερο, δεν μου χαρίστηκε τίποτα και δεν βρήκα τίποτα έτοιμο άκοπα, όπως βρήκαν κάποιοι άλλοι. Εύχομαι τα καλύτερα για τον αγαπημένο φοίνικα και την ομάδα της Προοδευτικής.. Καλή επιτυχία στην πορεία της στην SL2».

Η απάντηση της ΠΑΕ:

«Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Προοδευτικής ανταποκρινόμενοι στις ευχές και τις ευχαριστίες του πρώην ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Πατσατζογλου, θελουμε επιπροσθέτως και μέσω αυτής της ανακοίνωσης να του ευχηθούμε και πάλι να του ζήσει και να είναι καλοτυχη η νεογέννητη κορη του. Ωστόσο είμαστε αναγκασμενοι να του πούμε πως αντί των καλοδεχούμενων πλην διφορούμενων έτσι όπως τις εξέφρασε ευχές του, θα προτιμούσαμε να ήταν πιο ειλικρινής σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ήταν πλέον αδύνατη η συνεργασία μας. Στηρίζουμε τον προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Μαγγο και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Βασίλη καλή τύχη ποδοσφαιρικά και σε ότι κι αν κανεις στη ζωή σου».

Last modified onΤρίτη, 23 Αύγουστος 2022 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep