Δύο ακόμα η Προοδευτική

Οι Βυσσινί απέκτησαν τον Πίσσα από τον Φωστήρα και τον Παντελίδη από τον Εθνικό.

Η Προοδευτική ανακοίνωσε δύο μεταγραφές, αμφότερες από τη Γ' Εθνική. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Πίσσα από τον Φωστήρα και τον Δημήτρη Παντελίδη από τον Εθνικό. Οι ανακοινώσεις:

«Έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές συστάσεις έκλεισε η Προοδευτική. Ο λόγος για τον 23χρονο Βαγγέλη Πίσσα που ανήκε στην ομάδα του Φωστήρα. Παίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία σε όλες τις θέσεις του κέντρου ενώ ειδικά φέτος έκανε εκπληκτικό πρωτάθλημα σημειώνοντας 11 γκολ σε 18 εμφανίσεις παρόλο που δεν είναι επιθετικός. Ο Πίσσας ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία στις υποδομές του Εθνικού Πειραιώς και τα τελευταία τέσσερα χρονια αγωνίζεται στην ομάδα του Ταύρου. Βαγγέλη καλωσόρισες στην ΠΡΟΟ μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη βυσσινί φανέλα!!!

Επιστροφή Δημήτρη Παντελιδη στην Προοδευτική! Ο σκληροτράχηλος αμυντικός επιστρέφει πολύ πιο έμπειρος στο σύλλογο όπου πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Ξεκίνησε από τα παιδικό εφηβικά τμήματα των βυσσινί. Είναι γιος του Σάββα που έγραψε ιστορία με την ομάδα μας στα σαλόνια της Α εθνικής. Αγωνίστηκε για δυο χρονια στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Χαϊδάρι, Ατρόμητο Πειραιά,Ιωνικό, Ασπροπυργο, Καλλιθέα ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Εθνικός Πειραιά. Στην καριέρα του έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα με τις ομάδες όπου συμμετείχε. Δημήτρη καλώς όρισες με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιούλιος 2022 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep