Η τελευταία ευκαιρία της Βέροιας

Έπειτα από περίπου ένα μήνα αναμονής οι Κυανέρυθροι ρίχνονται στη μάχη των μπαράζ με τη Λαμία.

Τη δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για την άνοδο στη Super League έχει μπροστά της η Βέροια. Η Βασίλισσα του Βορρά έπειτα από περίπου ένα μήνα αναμονής, θα ριχτεί το Σάββατο (11/06, 18.45 ΕΡΤ3) στη μάχη των μπαράζ με τη Λαμία με έπαθλο ένα εισιτήριο στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Κυανέρυθροι γνώρισαν δύο ήττες από τον Λεβαδειακό και στους δύο αγώνες με την ομάδα της Φθιώτιδας καλούνται να ανατρέψουν τα προγνωστικά. Ποντάρουν στη δύναμη της έδρας, ευελπιστούν ότι θα έχουν τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού σε μία εβδομάδα. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μπαράζ, πλέον έχει ισχύ το εκτός έδρας γκολ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βελλίδης, Πόζογλου και οι Αντέμ, Ισαακίδης, Βάντσης, Μπαϊντού, Μούχαλης. Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιμόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Κουατένγκ, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιούνιος 2022 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep