Προσφυγή Βέροιας κατά SL1

Η Βέροια προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ζητάει να επικυρωθεί άμεσα η βαθμολογία των πλέι άουτ της Super League.

Νέο δικαστικό μέτωπο ανοίγει η Βέροια. Η Βασίλισσα του Βορρά προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του ΔΣ της Super League περί μη επικύρωσης των πλέι άουτ. Η ομάδα της Ημαθίας επιδιώκει να επικυρωθεί η βαθμολογία, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τα μπαράζ με τη Λαμία. Ήταν, άλλωστε, κάτι που είχε προαναγγείλει ο Αχιλλέας Μπίκας την Τρίτη (24/05).

Η ανακοίνωση:

«Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης του Δ.Σ. της SL1, “περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 για πρωτάθλημα της Super League 1”.

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια διά του νομικού της επιτελείου, αναπτύσσει την επιχειρηματολογία της και ασκώντας τα δικαιώματά της έχοντας άμεσο έννομο συμφέρον, ζητεί από την ΕΠΟ:

Να ακυρωθεί η από 19/05/2022 απόφαση του Δ.Σ. της Super League περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs.
Να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία των αγώνων play-outs ή όπως άμεσα συγκληθεί το Δ.Σ. της Super League 1 προς τη νόμιμη επικύρωση αυτής».

Last modified onΤετάρτη, 25 Μάιος 2022 10:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.