Με τρεις απόντες στη Λακωνία

Η αποστολή του Αιγάλεω για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Μετά το ρεπό του Πάσχα, οι «κυανόλευκοι» του City επέστρεψαν από την Δευτέρα στις προπονήσεις και σήμερα το μεσημέρι ολοκλήρωσαν την μίνι προετοιμασία τους για το τελευταίο εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη (27/04-15:30).

Η προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» κύλισε ομαλά και χωρίς απρόοπτα, με τους παίκτες της ομάδας μας να επιστρέφουν ορεξάτοι και να δηλώνουν έτοιμοι να ολοκληρώσουν με θετικά αποτελέσματα την φετινή αγωνιστική περίοδο. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι κατοχής. Στον αγώνα της Τετάρτης ο τεχνικός της ομάδας μας δεν θα έχει στην διάθεση του λόγω καρτών τον Μιχάλη Παπανικόλα, τον Νίκο Καθάριο λόγω τραυματισμού και τον εμπύρετο σήμερα Κώστα Παναγιώτου.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης σχολιάζοντας την αναμέτρηση με τον Αστέρα Βλαχιώτη υπογράμμισε «Είναι το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι. Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Να αποφύγουμε τα λάθη, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και μπορούμε για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα και να κλείσουμε την χρονιά με χαμόγελα».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν το απόγευμα προς την Σπάρτη. Στην «κυανόλευκη» αποστολή του αυριανού αγώνα βρίσκονται οι : Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Ανδρέου, Βλάχος, Καλύβας, Ντρενογιάννης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Δημητριάδης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Σταματάκης, Αρναρέλλης, Καββαδίας, Μπαρμπαρούσης, Παυλής, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης και Χοτζάλλι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep