Επιστρέφουν Σέχου, Καββαδίας

Με 19άδα στην Άρτα το Αιγάλεω.

Οι τραυματίες Καθάριος, Τσίτσαρης, Σκεντεράι και οι τιμωρημένοι Πιαστόπουλος, Χοτζάλι είναι εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς του Αιγάλεω με τον Καραϊσκάκη Άρτας την Τετάρτη (13/04, 15.00). Επιστρέφουν οι Σέχου, Καββαδίας που αποθεραπεύτηκαν.

Η αποστολή: Σφυρίδης, Φυλακτός, Αναστασίου, Βλάχος, Καλύβας, Ντρενογιάννης, Πανανιώτου, Παπανικόλας, Παπουτσογιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Δημητριάδης, Λάσκαρης, Σταματάκης, Αρναρέλλης, Καββαδίας, Μπρέμπος, Παυλής, Σέχου, Τριμμάτης.

Ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Φτάνουμε σιγά-σιγά στην ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εικόνα μας ως ομάδα. Το Αιγάλεω σε κάθε αγώνα έχει στόχο τη νίκη και θα αυτή θα διεκδικήσουμε και στον αυριανό αγώνα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από εκεί και μετά είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να αξιολογήσουμε και κάποια παιδιά που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής μέσα στη χρονιά και να έχουμε κέρδος και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Last modified onΤρίτη, 12 Απρίλιος 2022 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep