«Τρέχουν οι ομάδες για προπονητή»

Η απολογία της Κηφισιάς στον αθλητικό δικαστή. Με υπόμνημα απολογήθηκαν τέσσερις ΠΑΕ.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Παρασκευή (04/02) η Κηφισιά, ώστε να απολογηθεί γιατί στον αγώνα με τον Ηρόδοτο δεν είχε δηλώσει στο φύλλο αγώνα προπονητή - κάτοχο UEFA Pro. Ο νομικός της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας συντάχθηκε πλήρως με τη θέση του Παναθηναϊκού Β και ανέφερε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News:

«Η συνεργασία με τον Κούστα λύθηκε 13 Ιανουαρίου και στο επόμενο παιχνίδι έκατσε ο βοηθός του, που δεν είναι κάτοχος UEFA Pro. Στις 22 Ιανουαρίου είχε υπογραφεί σύμβαση με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Όλες οι ομάδες έπαιρναν το τμήμα προπονητών και αυτό έλεγε ότι υπάρχει προθεσμία αντικατάστασης 60 ημερών. Είναι πρακτικά αδύνατο να βρεθεί προπονητής για το ματς της Κυριακής όταν φεύγει την Παρασκευή. Τρέχουν όλες οι ομάδες για προπονητή. Όλες «τρέχουν» τη διαδικασία για να μην καλούνται σε απολογία».

Ο πρόεδρος της έδρας τόνισε ότι υπάρχει σίγουρα θέμα ερμηνείας του κανονισμού, καθώς αρκετές έχουν τιμωρηθεί με πρόστιμο ως τώρα, με τον δικηγόρο Δημήτρη Βαγιάκο να υπογραμμίζει ότι η ΕΠΟ ακολουθεί τον σχετικό κανονισμό της UEFA που προβλέπει αντικατάσταση προπονητή εντός 60 ημερών.

Με υπόμνημα απολογήθηκαν ακολούθως οι εξής ΠΑΕ:

ΑΕΛ (απουσία γιατρού στον αγώνα με τον Θεσπρωτό)
Ηρόδοτος (ρίψεις αντικειμένων στον αγώνα με την Επισκοπή)
Αλμωπός Αριδαίας (απουσία προπονητή με Ολυμπιακό Β)
Επισκοπή (απουσία προπονητή με ΑΕΚ Β).

Last modified onΔευτέρα, 07 Φεβρουάριος 2022 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep