Λετονό και Αυστραλό η Καβάλα

Ανακοινώθηκαν δύο ακόμα ξένοι ποδοσφαιριστές από τους Αργοναύτες.

Η Καβάλα συνεχίζει την ενίσχυσή της και την Κυριακή (09/01) ανακοίνωσε τον 23χρονο Λετονό επιθετικό, Άιβαρς Έμσις και τον 23χρονο Αυστραλό μέσο, Ντάνιελ Μπούμαν. Ο πρώτος έπαιζε στην Τζιούγκας Τελσιάι της Λιθουανίας και ο δεύτερος στους Σέντραλ Κοστ Μάρινερς της πατρίδας του.

Οι ανακοινώσεις:

«Είαμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε μια προσθήκη από την A Lyga της Λιθουανίας, τον επιθετικό Aivars Emsis. Αυτός ο ταλαντούχος επιθετικός αγωνίζεται επίσης για την Κ21 της Λετονίας. Γνωστός για την ταχύτητα του και την ικανότητα του να τελειώνει τις φάσεις, είμαστε βέβαιοι πως θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επίθεση της ομάδας μας. Aivars καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην Καβάλα και τον ΑΟΚ, τον Daniel Bouman! Αυτός ο ταλαντούχος, Αυστραλός επιθετικός Μέσος, προέρχεται από την A-League της Αυστραλίας. O Daniel έχει επίσης αγωνιστεί στην Κ23 της Εθνικής Αυστραλίας. Αυτός ο εξαιρετικός νεαρός υπέγραψε με την ομάδα μας, πολυετές συμβόλαιο! Danierl καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!».

Last modified onΚυριακή, 09 Ιανουάριος 2022 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep