Αποστολή με Καραγκούνη

Η Κηφισιά ανακοίνωσε αποστολή για το προγραμματισμένο ματς με τη Ζάκυνθο.

Η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (11/12, 14.45) στην Καισαριανή. Αν και οι νησιώτες θεωρείται απίθανο να μεταβούν στην Αθήνα, οι νεοφώτιστοι υπολογίζουν εκ νέου στον Καραγκούνη που αποθεραπεύτηκε.

Η αποστολή: Μιχελής, Κολοβούρης, Αντωνόπουλος, Εσλέρ, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Μκρτσιάν, Παυλάκης, Τόλιος, Σμπώκος, Παπαγγελής, Γκότοβος, Πριόνας, Παπασάββας, Πρίτσας, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος, Τζέλη, Οικονομίδης, Κρητικός, Τεττέι, Γιαννιτσάνης, Καραγκούνης, Φερέιρα, Καλλέργης.

Ο Γιάννης Πριόνας μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με την ομάδα της Ζακύνθου, τονίζοντας:

«Είμαστε έτοιμοι και απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Μετά από την ήττα της περασμένης εβδομάδας, έχουμε ανασυγκροτηθεί και παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Ζάκυνθος μπορεί να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε κάποιον αντίπαλο. Το πρωτάθλημα άλλωστε είναι πολύ απαιτητικό και δεν σου επιτρέπει να “χαλαρώσεις” σε κανένα σημείο του. Εμείς, θα παίξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας και είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τη νίκη».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Δεκέμβριος 2021 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep