Με Ροχάνο στους «16»

Η Νίκη Βόλου νίκησε 0-1 τα Τρίκαλα και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου.

Τα Τρίκαλα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 32', όταν από σέντρα του Ευθυμίου ο Πέλκας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς. Στο 50' η Νίκη απείλησε με κεφαλιά του Ανδρέου από κόρνερ του Γκαρσία, με τον Σεντουριόν να μπλοκάρει δύσκολα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο επόμενο λεπτό. Ο Κουσκουνάς έσπασε στον Ελευθεριάδη μέσα στην καρδιά της περιοχής, αλλά ο Μπάγιτς απέκρουσε στο τετ α τετ. Οι φιλοξενούμενοι του Αλέκου Βοσνιάδη έφτασαν μια... ανάσα από το 0-1 στο 54', όταν ο Ροχάνο σούταρε πάνω στον γκολκίπερ του ΑΟΤ. Στο 66' ο Τσουκαλάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σεντουριόν, ο οποίος έπεσε και έδιωξε. Στο 72' ήρθε το πέναλτι για την ομάδα της Μαγνησίας. Το κέρδισε ο Μιράντα, το αξιοποίησε ο Ροχάνο στο 73' και έγινε το 0-1, που χάρισε την πρόκριση στους Βολιώτες.

Τα Τρίκαλα πίεσαν για το 1-1, απείλησαν στο 76' με κεφαλιά του Κουσκουνά, ενώ στο 86' αποβλήθηκε ο Παρέδες των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη, επειδή σταμάτησε με το χέρι αντεπίθεση της Νίκης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου (82' Νιάρος), Ελευθεριάδης (81' Νίζιτς), Πέλκας, Κουσκουνάς, Χειρίτραντας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου (90'+3' Μπόσιο), Κυριακίδης (61' Τζοβάρας), Τσουκαλάς, Μιράντα (90'+4' Αλιατίδης), Κάσσος, Βλαχομήτρος (46' Γκαρσία), Ροχάνο (85' Τζιώρας)

Last modified onΠέμπτη, 28 Οκτώβριος 2021 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep