«Ποιον προγραμματισμό στη Β' Εθνική;»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται η Ελλάδα τόσο χαμηλά στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα (1-0) από τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης ρωτήθηκε για την αβεβαιότητα έναρξης της Super League 2 και απάντησε:

«Όχι μόνο μας δυσκολεύει τη δουλειά, αλλά μας βγάζει εκτός προγράμματος. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, είναι μέσα στον προγραμματισμό μας. Εγώ σαν προπονητής στη Β' Εθνική προγραμματισμό δεν μπορώ να κάνω. Είναι δεδομένο αυτό. Πάμε στα τυφλά. Η θέση που βρισκόμαστε σαν χώρα δεν είναι τυχαία. Πρώτοι πρέπει κάποιοι να βάλουν κόκκινες γραμμές, να απαιτήσουν οι κανόνες να εφαρμόζονται για να δούμε καλό ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός και οι υπόλοιπες. Είναι οι επόμενες κατηγορίες που παίζουν έναν ιδιαίτερο σκοπό στο ποδόσφαιρο της χώρας μας. Να βγάζουν παίκτες και να τροφοδοτούν τις μεγάλες ομάδες όπως γινόταν πάντοτε. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν το βλέπουμε. Εμείς θέλουμε να είμαστε καλή και σοβαρή ομάδα, οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η ομάδα στο μέλλον θα απασχολήσει τη Super League».

Last modified onΚυριακή, 05 Σεπτέμβριος 2021 09:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep