«Η ΕΕΑ λέει 2 Αυγούστου, εμείς 22»

Πηγή φωτ.: proininews.gr Πηγή φωτ.: proininews.gr

Ο Άλεξ Χαντιτάγκι έδωσε συνέντευξη Τύπου και υποστήριξε ότι η Καβάλα μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στη Super League 2 έως τις 22 Αυγούστου.

Συνέντευξη Τύπου έδωσε την Τετάρτη (11/08) ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας, Άλεξ Χαντιτάγκι και επεσήμανε ότι «αν η ομάδα μου δεν κλείσει μια συμφωνία για τις αλλαγές που θέλουμε στο γήπεδο, δεν θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τον σύλλογο».

Ο δικηγόρος του, Μάκης Κεβρεκάκης υποστήριξε από την πλευρά του:

«Εμείς θεωρούμε ότι καταληκτική ημερομηνία για τη συμμετοχή είναι η 22α Αυγούστου και όχι η 2α όπως αναφέρει η ΕΕΑ! Αν δεν δικαιωθούμε θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα».

Στο πάνελ βρέθηκε ακόμα ο Πορτογάλος, Ρίκι Γκόμεζ, ο οποίος θα έχει ρόλο στο χτίσιμο της ομάδας. Όπως είπε: «Δεν ξέρουμε πού θα παίξουμε. Έχουμε μιλήσει με παίκτες και περιμένουμε. Δίνουμε προβάδισμα σε συγκεκριμένο προπονητή».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαντιτάγκι:

«Η αγάπη που έχουν δείξει οι Καβαλιωτες για την ομάδα τους και η ιστορία της, με παρακίνησαν να έρθω χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου για να αναγεννήσω μια ομάδα που είναι νεκρή. Αναφέρω την λέξη «νεκρή» καθώς στις 2 Αυγούστου που ήρθα η ομάδα είχε χάσει τον προπονητή της και ποδοσφαιριστές της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε η τελική ημερομηνία για να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά μας είναι στις 22 Αυγούστου».

Συναντηθήκαμε με τους προηγούμενους μετόχους και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι έχουν εγκαταλείψει τον μέλλον του συλλόγου και αν δεν κάνουμε κάτι η ομάδα θα χαθεί για πάντα. Αρχικά δημιουργήσαμε ένα μνημόνιο κατανόησης, στο οποίο αναγράφονται τα θέματα τα οποία χρειάζονται για να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα. Το μνημόνιο ανέφερε πως θα πρέπει να μεταφέρουν το 90% των μετοχών τους, για 1 ευρώ.

Αυτό θα πάρει κάποιες ημέρες, όμως έχουμε διασφαλίσει την εξέλιξη της διαδικασίας. Μετά την υπογραφή του μνημονίου, στην συνέχεια επισκεφθήκαμε το γήπεδο. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο αλλά θέλω όλες τις παρατάξεις και όλους τους δημοτικούς συμβούλους δίπλα μας. Στον Δήμαρχο είπα δύο πράγματα. Αρχικά θέλουμε να νοικιάσουμε το γήπεδο και τι έξοδα έχει η συντήρηση του και δεύτερον, θέλουμε ένα γήπεδο, ασφαλές, καθαρό για τους φιλάθλους που θα έρχονται στο γήπεδο, για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και φυσικά όλους όσους το χρησιμοποιούν το στάδιο. Ξέρω ότι το γήπεδο λόγω πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια ήταν άδειο αλλά η κατάστασή του γηπέδου ενέχει κινδύνους για όσους το επισκέπτονται

Την σημερινή ημέρα αν θες να έχεις έναν αξιόλογο σύλλογο, θα πρέπει να είσαι προσιτός σε όλους. Για αγόρια, για κορίτσια, για υγιείς, για άτομα σε αναπηρική καρέκλα ή παιδιά με αυτισμό. Δυστυχώς αυτό το γήπεδο χτίστηκε πριν από 50 χρόνια και η κοινωνία μας έχει αλλάξει από τότε. Αν με εμπιστεύεστε να «χτίσω» μια ομάδα που θα βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Θέλω να με εμπιστευτείτε να φτιάξω έναν σύλλογο που θα αγκαλιάζει τους πάντες, έναν σύλλογο με αξίες.

Ολόκληρο το γήπεδο έχει μόλις έναν ανελκυστήρα για άτομα με αμαξιού. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Τα αποδυτήρια είναι γεμάτα μούχλα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο και άλλες βαριές ασθένειες. Θέλουμε από τον Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να σταθούν δίπλα μας. Θέλω το γήπεδο να γίνει ελκυστικό και για τους ποδοσφαιριστές που έρχονται να αγωνιστούν. Ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος μου είπαν πως γίνεται μελέτη για την προσθήκη σκέπαστρου και καλύτερου φωτισμού.

Ευχαριστώ αλλά δεν χρειάζομαι αυτό τώρα. Εγώ θέλω ένα καθαρό γήπεδο, με τουαλέτες για γυναίκες και πρόσβαση για άτομα με αναπηρία. Κλείνοντας θέλω να προσθέσω ότι αν η ομάδα μου δεν κλείσει μια συμφωνία για τις αλλαγές που θέλουμε στο γήπεδο, δεν θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τον σύλλογο. Η δέσμευσή μου στην πόλη της Καβάλας είναι ότι θα είμαι ειλικρινής και θα σας λέω πάντα την αλήθεια».

Για το μέλλον της ομάδας:

«Η ομάδα βάσει Νόμου μπορεί να διεκδικήσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Superleague 2 μέχρι τις 22 Αυγούστου, δηλαδή 30 ημέρες πριν την πρώτη σέντρα της σεζόν. Παρ όλα αυτά εάν ο Δήμος σταθεί αρωγός σε όλα όσα θέλουμε να κάνουμε στο στάδιο, θα παραμείνω στην διοίκηση της ομάδας και στην Γ’ Εθνική. Εχθές μάλιστα ενημερωθήκαμε πως είναι η καταληκτική ημερομηνία για την συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος. Τρέξαμε μέσα σε δύο ώρες και καταθέσαμε 3.000 ευρώ και η ομάδα του Α.Ο Καβάλα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος είτε είμαι αύριο εδώ είτε όχι».

Last modified onΤετάρτη, 11 Αύγουστος 2021 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep