Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Είδα ποιότητα στην ομάδα»

Ο 25χρονο κεντρικός αμυντικός Μάρσιο Πίκολο έκανε το ντεμπούτο του με την Καλλιθέα κόντρα στην Κόρινθο και μετά το ματς μίλησε στο FL News. Ο 25χρονο κεντρικός αμυντικός Μάρσιο Πίκολο έκανε το ντεμπούτο του με την Καλλιθέα κόντρα στην Κόρινθο και μετά το ματς μίλησε στο FL News.

Ο Μάρσιο Πίκολο λίγο μετά το «ανεπίσημο» ντεμπούτο του με την Καλλιθέα μίλησε στο FL News για την μεταγραφή του και τις πρώτες εμπειρίες του από την Ελλάδα και τη νέα του ομάδα.

«Μίλησα με γνωστούς μου που είχαν περάσει από την Ελλάδα και έχουν δουλέψει εδώ. Μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την χώρα και το ποδόσφαιρο της που είναι σε καλό επίπεδο. Με ενημέρωσαν πως η Καλλιθέα είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες της χώρας, έχει οργάνωση και δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα»

Πρόλαβε να κάνει μια μόλις προπόνηση με την Καλλιθέα πριν μπει στο γήπεδο για το ανεπίσημο ντεμπούτο του που έγινε στο φιλικό με την Κόρινθο στο «Ελ Πάσο». Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν ο τελευταίος που βγήκε από τα αποδυτήρια και κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο που θα μείνει για λίγες ημέρες πριν βρει σπίτι κοντά στους άλλου δύο βραζιλιάνους της ομάδας. Αλλωστε ο Αλεσάντρο Ντακόλ και ο Φιλίπ Ντα Σίλβα ήταν «έμμεσα» ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον Μαρσέλο Πίκολο στην Ελλάδα.

Πότε άκουσες για πρώτη φορά για την ομάδα της Καλλιθέας;

«Φυσικά από τον μάνατζερ μου. Δεν ήξερα πολλά πράγματα για τη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας. Σίγουρα γνωρίζω για την Εθνική Ελλάδος που έχει πάρει το ευρωπαϊκό κύπελλο το 2004 και πέρασε στην δεύτερη φάση στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Εχω δει και κάποιες αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων στο Champion League».

«Είδα πως αρκετοί συμπατριώτες μου που ήρθαν στην χώρα σας έμειναν εδώ και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Ο Ντακόλ και ο Ντα Σίλβα που είναι στην ομάδα βρίσκονται χρόνια στην Ελλάδα»

Από ποιους πήρες τις πληροφορίες για την δεύτερη κατηγορία και την Καλλιθέα;

«Μίλησα με γνωστούς μου που είχαν περάσει από την Ελλάδα και έχουν δουλέψει εδώ. Μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την χώρα και το ποδόσφαιρο της που είναι σε καλό επίπεδο. Με ενημέρωσαν πως η Καλλιθέα είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες της χώρας, έχει οργάνωση και δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Είδα πως αρκετοί συμπατριώτες μου που ήρθαν στην χώρα σας έμειναν εδώ και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Ο Ντακόλ και ο Ντα Σίλβα που είναι στην ομάδα βρίσκονται χρόνια στην Ελλάδα».

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα;

«Δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα. Πήρα μέρος σε μια προπόνηση και έπαιξα 45 λεπτά στο φιλικό. Διαπίστωσα πως υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν μου άρεσε που χάσαμε το ματς, έστω και αν ήταν φιλικό. Θέλω να κερδίζω, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές και προσπαθώ για αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα θα πρέπει να δω περισσότερα πράγματα για έχω πιο ξεκάθαρη γνώμη».

«Δεν ήξερα πολλά πράγματα για τη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας. Σίγουρα γνωρίζω για την Εθνική Ελλάδος που έχει πάρει το ευρωπαϊκό κύπελλο το 2004 και πέρασε στην δεύτερη φάση στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Εχω δει και κάποιες αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων στο Champions League»

Η πρώτη σου εντύπωση από την Ελλάδα;

«Είναι μια πολύ όμορφη χώρα. Αυτό φαίνεται από πολλά πράγματα και σίγουρα είναι όμορφο να μένεις σε μια πόλη που είναι τόσο λαμπερή. Ψάχνω σπίτι που να είναι κοντά στο γήπεδο που θα κάνουμε προπόνηση ώστε να βρίσκομαι κοντά στον χώρο της δουλειάς. Πιθανότατα θα μείνω κοντά στους άλλους δύο βραζιλιάνους της ομάδας, τον Ντακόλ και τον Ντα Σίλβα ώστε να είναι πιο βατή η γνωριμία μου με τα νέα δεδομένα».

Last modified onΠέμπτη, 30 Αύγουστος 2012 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep