Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Τετέ: «Θα δείξω τι αξίζω»

Ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ μίλησε στο «FL News» για τον Φωκικό και την καινούρια εμπειρία που βιώνει στην καριέρα του.

«Θέλω να κάνω καλές εμφανίσεις με τον Φωκικό. Να αγωνίζομαι συνεχώς, ώστε να παίξω γρήγορα στην πρώτη κατηγορία με καλύτερη οικονομικά πρόταση. Είμαι πολύ δυνατός στον αέρα, έχω άνεση με τη μπάλα στα πόδια, ενώ πιστεύω ότι μπορώ να μοιράζω σωστές πάσες».

Στην Άμφισσα βρίσκεται από την Πέμπτη (26/7) ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ, ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Φωκικού. Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από Ουντινέζε, Χερέθ, Γρανάδα, Λεγανιές και Μοντανιέρος, δηλώνει έτοιμος να δείξει τις ικανότητές του και να κάνει άμεσα το άλμα στη Superleague.

«Θέλω να κάνω καλές εμφανίσεις με τον Φωκικό. Να αγωνίζομαι συνεχώς, ώστε να παίξω γρήγορα στην πρώτη κατηγορία με καλύτερη οικονομικά πρόταση» είπε αρχικά ο υψηλόσωμος 22χρονος αμυντικός χαφ και αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματά του ως ποδοσφαιριστής: «Είμαι πολύ δυνατός στον αέρα, έχω άνεση με τη μπάλα στα πόδια, ενώ πιστεύω ότι μπορώ να μοιράζω σωστές πάσες».

«Δεν θέλω να πω πολλά τώρα. Θέλω να δουλέψω σκληρά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι προπονήσεις... Να σου πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα το γνωρίσω τώρα».

Από το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ήξερε πολλά: «Να σου πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα. Θα το γνωρίσω τώρα». Εκείνο που ζητάει είναι το εξής: «Θέλω να με εμπιστευτεί ο κόουτς, να μου δίνει φανέλα βασικού κι εγώ θα δείξω την αξία μου». Η πρώτη εικόνα που σχημάτισε από τους ανθρώπους του Φωκικού ήταν η καλύτερη: «Με υποδέχτηκαν και με καλοσώρισαν. Είναι καλοί άνθρωποι, τους συμπάθησα». Καταλήγοντας έστειλε το εξής μήνυμα: «Δεν θέλω να πω πολλά τώρα. Θέλω να δουλέψω σκληρά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι προπονήσεις...».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιούλιος 2012 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep