«Τα μπάτζετ δεν κάνουν τις ομάδες»

Τι δήλωσε ο Γιάννης Τάτσης για τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό και τον Γιώργο Πετράκη.

[googlead][/googlead]

Την άποψη ότι το υψηλό μπάτζετ δεν αρκεί για να παρουσιαστεί μία ανταγωνιστική ομάδα εξέφρασε με δηλώσεις του στον Athletic radio το μέλος του τεχνικού τιμ του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού Γιάννης Τάτσης.

Παράλληλα, χαρακτήρισε δουλευταρά τον προπονητή Γιώργο Πετράκη και ξεκαθάρισε ότι «τα μυαλά μας δεν παίρνουν... αέρα» και πως στο τέλος «θέλουμε να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας».

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός δοκιμάζεται τη Δευτέρα 26/2 (14:00) στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τού Γιάννη Τάτση στον Αthletic Radio:

-Για την πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος:

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια στον πρώτο γύρο και είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας. Οι αριθμοί μας τα λένε όλα. Κοιτάμε ματς - ματς. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας… αέρα. "Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο".

Στην αρχή ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, αφού δεν είχαμε αδειοδότηση, ενώ αλλάξαν τα δεδομένα με την συνένωση. Τελικά φτιάξαμε ένα αξιόλογο ρόστερ και με την καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα πάμε καλά. Τα μπάτζετ δεν κάνουν τις ομάδες. Εμείς δεν έχουμε το παραμικρό οικονομικό θέμα, ενώ συνδυάζουμε τα νιάτα με την εμπειρία».

-Για το μυστικό της επιτυχίας:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Τα παιδιά έχουν κίνητρο να διακριθούν. Έχουμε μόλις τρεις μεγάλους. Κάνουμε καλή διαχείριση του ρόστερ μας και η ομάδα γενικά βγάζει υγεία. Δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δεν επαναπαυόμαστε. Θα συνεχίσουμε να έχουμε μία καλή παρουσία και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Χρειάζεται δουλειά και ηρεμία. Θέλουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και στο τέλος να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας».

-Για τον Γιώργο Πετράκη:

«Είναι δουλευταράς. Είναι φίλος μου και τον γνωρίζω χρόνια. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και η απαραίτητη γνώση. Συνεργαζόμαστε άριστα γιατί και οι δύο έχουμε όρεξη.

Είμαστε δεμένοι και υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Θεωρώ οτι το μέλλον του ανήκει, αφού έχει τα προπονητικά γονίδια. Γνωριζόμαστε οικογενειακά και τον είχα διαδεχτεί στον ΑΟ Τυμπακίου».

-Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Είναι ταλαιπωρημένο και δυστυχώς έχουμε ήδη δύο αποχωρήσεις ομάδων. Το καλοκαίρι θα πρέπει οι αρμόδιοι να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να δουν τι θα πρέπει να γίνει.

Είναι δυνατό πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν σοβαρά οικονομικά θέματα στις ομάδες. Θα πρέπει να γίνει ένας επαναπροσδιορισμός πραγμάτων».

-Για τον κόσμο του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού:

«Η ομάδα μας έχει δυναμική. Θέλουμε όλο και περισσότερους Χανιώτες στο γήπεδο. Με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα μας θα τους αναγκάσουμε να γεμίσουν τα "Περιβόλια". Τους περιμένουμε και τους θέλουμε μαζικά δίπλα μας».

-Για το ματς της 19ης αγωνιστικής με την πρώην ομάδα του, τον Εργοτέλη:

«Ο Εργοτέλης έχει ένα δικό του στιλ παιχνιδιού. Κρατάει την μπάλα στα πόδια του. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχει πάρει αρκετούς βαθμούς. Δεν είχε τύχη στα ματς του. Θεωρώ ότι θα μείνει στην κατηγορία. Τώρα είμαι στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό και καθημερινά δουλεύω για να πηγαίνει η ομάδα καλά.

Έχουν αλλαξει πολλά στον Εργοτέλη. Υπάρχει ένα νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και μία νέα ομάδα».

-Για τον ΟΦΗ:

«Μετά  το δικό μας ματς συσπειρώθηκε από τα προβλήματα που είχε. Ήταν λίγο πριν το... μπάμ. Εμείς αποπροσανατολιστήκαμε στο μεταξύ μας ματς, όπου κάναμε τη χειρότερή μας φετινή εμφάνιση. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι φορμαρισμένος. Δείχνει να «πατάει» γερά. Κάθε αγωνιστική βέβαια τα δεδομένα αλλάζουν, αλλά αν συνεχίσουν έτσι Αρης και ΟΦΗ θα ανέβουν».

-Για την συνένωση ΑΟ Χανιά και Κισσαμικού:

«Στην αρχή υπήρξε επιφυλακτικότητα απο κάποιους. Υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά. Εκ του αποτελέσματος είναι ένα θετικό εγχείρημα. Είναι κάτι νέο και είχαν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει ένα. Ηταν και… μονόδρομος».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep