Γκέσιος: «Θέλω να μείνω»

Ο Γιάννης Γκέσιος δήλωσε στο FL News ότι δεν έχει λόγο για να φύγει από τον Αγροτικό Αστέρα.

Μία από τις καλύτερες χρονιές του έκανε με τον Αγροτικό Αστέρα ο Γιάννης Γκέσιος. Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα του Ευόσμου ο 28χρονος επιθετικός, που διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό από παραστάσεις στα ελληνικά γήπεδα, πέτυχε 6 γκολ στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ των «σταχυοφόρων» πίσω από τον Γιόναταν Φιλίπε.

Μιλώντας στο FL News, ο έμπειρος άσος μίλησε μεταξύ άλλων και για το μέλλον του και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Αγροτικό Αστέρα, σημειώνοντας πως δύσκολα θα βρει στην κατηγορία ομάδα που να εκπέμπει αυτή την υγεία. Ο Γκέσιος, που στο παρελθόν είχε φορέσει και τη φανέλα του Άρη, αναφέρθηκε, επίσης, στην πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι είναι κρίμα να βρίσκεται στη Stoiximan.gr Football League, ωστόσο ευχήθηκε να μην γίνουν ανάλογα λάθη τη νέα χρονιά ώστε να επιστρέψει στη Super League.

Αρχικά είπε για τη φετινή σεζόν του Αγροτικού, όπου οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην τιμητική 6η θέση:

«Μας ικανοποιεί η χρονιά και από τη συγκομιδή βαθμών και από τη θέση. Είναι η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου. Κάποια στιγμή, βέβαια, ήμασταν και ψηλότερα, αλλά οι ομάδες που τερμάτισαν πάνω από εμάς είχαν τελείως διαφορετικούς στόχους. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη θέση και τα παιχνίδια που κάναμε. Είμαστε μια δεμένη ομάδα από την αρχή. Ξεκινήσαμε καλά, κάποια στιγμή κάναμε μία κοιλιά κάτι που ήταν όμως φυσιολογική, αλλά ήταν πάντως μεγάλη».

Στη συνέχεια σχολίασε το πολύ καλό κλίμα που συνάντησε φέτος στην ομάδα του Ευόσμου: 

«Το σημαντικότερο είναι η υγεία. Είμαστε μία οικογένεια και το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι πολύ καλό. Είμαστε πολύ ωραία. Η ομάδα είναι δεμένη και σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι κάποιοι υπήρξαν συμπαίκτες και παλαιότερα. Επίσης οι κ.κ. Νεντίδης και Καραμπετάκης βοήθησαν σε αυτό το ευχάριστο κλίμα. Το Νο1 σε μία ομάδα είναι η ηρεμία από διοικητικής πλευράς και αυτό το έχουμε στον Αγροτικό Αστέρα».

Έχοντας περάσει κατά το παρελθόν και από τον Άρη, ο Γκέσιος είπε για την αποτυχημένη σεζόν των «κίτρινων», που δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο της ανόδου στη Super League:

«Δεν είμαι ο κατάλληλος για να κρίνω, αλλά οι Απόλλων Σμύρνης και Λαμία ήταν οι ομάδες που έδειξαν μία σταθερότητα. Ο Άρης είχε γκέλες. Στην αρχή ήταν το φαβορί για την άνοδο, αλλά δεν είχε σταθετότητα. Είναι μεγάλη ομάδα και πραγματικά είναι κρίμα που είναι στη Football League. Σίγουρα αν τη νέα χρονιά δεν γίνουν τα ίδια λάθη, τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο μέλλον του, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα, υπογραμμίζοντας πως δύσκολα μπορείς να βρεις την υγεία που εκπέμπει η ομάδα: 

«Είναι ακόμα νωρίς, αλλά από την πλευρά μου υπάρχει η θέληση για να μείνω. Έκανα μία καλή χρονιά και δεν υπάρχει λόγος να φύγω. Είναι λίγες οι ομάδες που προσφέρουν υγεία. Εκτός από αυτές που τερμάτισαν ψηλά, δύσκολα θα βρεις κάποια πέρα από τον Αγροτικό Αστέρα που να εκπέμπει υγεία».

Last modified onΤρίτη, 13 Ιούνιος 2017 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep