Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μπορούμε να ανέβουμε»

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης θεωρεί πως η Καλλιθέα μπορεί να ανέβει στην Super League. Ο Ματθαίος Μαρουκάκης θεωρεί πως η Καλλιθέα μπορεί να ανέβει στην Super League.

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης πιστεύει στο υλικό και τις δυνατότητες της Καλλιθέας και παράλληλα χρίζει φαβορί τον Πανθρακικό, την Βέροια και τον Πλατανιά.

Το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει πέσει αρκετά. Όταν ξεκίνησα εγώ να παίζω πριν από τέσσερα χρόνια, πιστεύω πως το επίπεδο στην κατηγορία ήταν πιο υψηλό.

Σε δηλώσεις του στο sport fm 94,6 o Ματθαίος Μαρουκάκης μίλησε για την ανοδική πορεία της Καλλιθέας και το ρόλο του αουτσάιντερ στην υπόθεση ανόδου και τις φιλοδοξίες του.
«Η αλήθεια ό,τι έχουμε πιάσει μία καλή απόδοση τις τελευταίες αγωνιστικές, με κάποιες νίκες που κάναμε. Ο στόχος είναι να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία μέχρι το τέλος, να συμμετέχουμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Γιατί όχι και την άνοδο; Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και μπορούμε να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα».

Έχω ξεχωρίσει τρεις ομάδες. Τον Πανθρακικό, τον Πλατανιά και τη Βέροια. Όλες αυτές είναι καλές ομάδες, αλλά πιστεύω πιο πολύ στον Πανθρακικό ό,τι θα ανέβει σίγουρα στην Σούπερ Λίγκα. Και εμείς όμως, αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να ανέβουμε.

Ο επιθετικός της Καλλιθέας θεωρεί φαβορί τον Πανθρακικό που έχει το καλύτερο υλικό από όλες τις ομάδες της κατηγορίας.
«Έχω ξεχωρίσει τρεις ομάδες. Τον Πανθρακικό, τον Πλατανιά και τη Βέροια. Όλες αυτές είναι καλές ομάδες, αλλά πιστεύω πιο πολύ στον Πανθρακικό ό,τι θα ανέβει σίγουρα στην Σούπερ Λίγκα. Και εμείς όμως, αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να ανέβουμε. Έχει αρκετές αγωνιστικές ακόμα, αφού τώρα τελείωσε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως θα παίξει μεγάλο ρόλο το γεγονός πως τα παιχνίδια θα είναι Τετάρτη-Κυριακή μέχρι το τέλος».

Είμαι 22 χρονών και πιστεύω πως είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα παραπάνω. Εχω κάνει καλό ξεκίνημα τη φετινή χρονιά, έχοντας πετύχει πέντε τέρματα. Αλλά αυτό που με νοιάζει πιο πολύ αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, να πετύχει τους στόχους της.

Η οικονομική κρίση, αλλά και όλα όσα προηγήθηκαν το καλοκαίρι που πέρασε, έχουν επηρεάσει το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Με αυτά που έγιναν το καλοκαίρι, πιστεύω πως το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει πέσει αρκετά. Όταν ξεκίνησα εγώ να παίζω πριν από τέσσερα χρόνια, πιστεύω πως το επίπεδο στην κατηγορία ήταν πιο υψηλό. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως οι ομάδες από τη μέση και πάνω είναι σε καλό επίπεδο και μπορούν να συμμετέχουν στη Σούπερ Λίγκα. Δεν παύουν, όμως, να υπάρχουν και τα προβλήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης που έχουν επηρεάσει αρκετά την κατάσταση».

Πάνω από όλα είναι να επιτευχθούν οι στόχοι της Καλλιθέας, ωστόσο στο μυαλό του Μαρουκάκη είναι το… παραπάνω βήμα: «Πιστεύω πως έχω κάνει καλό ξεκίνημα τη φετινή χρονιά, έχοντας πετύχει πέντε τέρματα. Αλλά αυτό που με νοιάζει πιο πολύ αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή, την είσοδο στα πλέι οφ. Βέβαια θέλω να εκπληρώσω το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, να πάρω μία καλή μεταγραφή και να κάνω το βήμα παραπάνω. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Καλλιθέα, αλλά είμαι 22 χρονών και πιστεύω πως είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα παραπάνω».

Τέλος, ο σκοπός του είναι οι καλές εμφανίσεις προκειμένου να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Είναι τιμή μου κλήθηκα στην Εθνική ομάδα (Ελπίδων). Πιστεύω πως έχω κάνει ένα καλό πρωτάθλημα και γι’ αυτό με κάλεσε ο κύριος Γεωργιάδης. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία, την οποία μακάρι να τη συνεχίσω και στο μέλλον»

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάρτιος 2012 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep