Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Βιγιαφάνε vs Βιγιαφάνε! (photos)

Ο Νίκολας (αριστερά) θα κοντραριστεί με τον δίδυμο αδερφό του, Σαντιάγκο (δεξιά) στη μάχη της Επισκοπής με τον Άλιμο Ο Νίκολας (αριστερά) θα κοντραριστεί με τον δίδυμο αδερφό του, Σαντιάγκο (δεξιά) στη μάχη της Επισκοπής με τον Άλιμο

Το flnews.gr σας παρουσιάζει τη λάτιν κόντρα... διδύμων της Football League!

Με μία πρώτη ματιά το ματς της Δευτέρας (22/12) μεταξύ της Επισκοπής και του Αλίμου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το πλέον... δημοφιλές της 10ης αγωνιστικής της Football League. Ωστόσο, κρύβει μία σπάνια μονομαχία. Αυτή μεταξύ των Νίκολας και Σαντιάγκο Βιγιαφάνε!

Κόντρες αδερφών έχουμε δει αρκετές φορές στα ελληνικά γήπεδα, αλλά διδύμων και, μάλιστα μεταξύ δεξιού μπακ και αριστερού εξτρέμ, σίγουρα, δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Ο Νίκολας, λοιπόν, ως αριστερό «φτερό» της Επισκοπής θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ρήγματα στη δεξιά πλευρά του Αλίμου, την οποία θα υπερασπίζεται ο δίδυμος αδερφός του!

Ο Νίκολας δεν συστήθηκε φέτος στο ελληνικό κοινό. Μετά το περσινό «ναυάγιο» με τον Πανηλειακό, συμφώνησε με την Παναχαϊκή τον Ιανουάριο και φόρεσε τη φανέλα της σε 10 αγώνες, σημειώνοντας 3 γκολ. 

ppaa

Η ομάδα του Ρεθύμνου τον έκανε δικό της το περασμένο καλοκαίρι και ο 26χρονος αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος.

nnik

Μόλις πριν από τρεις μήνες τα χνάρια του αδερφού του ακολούθησε ο Σαντιάγκο. Ωστόσο, εκείνος δεν έγινε κάτοικος Κρήτης, αλλά Αθήνας. Ο νεοφώτιστος στη Football League Άλιμος ενέταξε στο δυναμικό του τον δεξιό μπακ με θητεία στη Μπόκα Τζούνιορς, που ανάγκασε το 2007 τη Ρεάλ Μαδρίτης να δαπανήσει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει!

santiago

Ειχε προηγηθεί η κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στη Γκρέμιο...

coopa

Η θητεία στη δεύτερη ομάδα της «Βασίλισσας» διήρκησε δύο χρόνια. Ακολούθησε επιστροφή στο Μπόκα, ένας χρόνος στην Ιντεπεντιέντε και η δανέζικη Μίντιλαντ. Μέχρι να έρθουν οι... συστάσεις του Νίκολας για το ελληνικό πρωτάθλημα και η προσδοκία για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

santi2

Οι δυο τους, βέβαια, βρίσκονται σε συχνή επαφή και από την ημέρα της κλήρωσης του πρωταθλήματος περίμεναν πώς και πώς τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Ο μεν Νίκολας έχει... υποσχεθεί γκολ, αλλά ο δε Σαντιάγκο σκοπεύει να του βάλει δύσκολα. Όποιος και να βγει νικητής, τη μεταξύ τους μονομαχία θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep