Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Εμείς οι καλύτεροι όλων»

Δημήτρης Ζουλιώτης και Πάρης Μπακάλης μιλούν στο flnews.gr για την πρωταθλήτρια Νίκη Βόλου!

Ο 30χρονος δεξιός μπακ Δημήτρης Ζουλιώτης και ο 25χρονος χαφ Πάρης Μπακάλης ήταν βασικά στελέχη της φετινής Νίκης Βόλου. Ο πρώτος μέτρησε 41 συμμετοχές με την «κυανόλευκη» ομάδα και ο δεύτερος 27. Αμφότεροι μιλούν στο flnews.gr για το φετινό κατόρθωμα και ισχυρίζονται ότι η Νίκη Βόλου ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στη Football League.
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΟΥΛΙΩΤΗ:
«Όταν πρωτομίλησα με τον κ. Πάτση είχαμε πει ότι ο στόχος είναι μόνο η άνοδος. Τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα θα ήταν αποτυχία. Όλη τη χρονιά δουλέψαμε σκληρά, ξέραμε ποιοι είμαστε και δικαιωθήκαμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Παρ' ότι οι άλλες ομάδες είχαν αβαντάζ στα πλέι οφ, τερματίσαμε πρώτοι και αυτό δείχνει την αξία μας και τη δυναμική μας. Ήταν η καλύτερή μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής και νιώθω πολύ τυχερός που έπαιξα για αυτό το κλαμπ. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας. Ακόμα και στις ήττες μας έδινε κουράγιο να συνεχίσουμε. Αξίζει να παίζεις για έναν τέτοιο υπέροχο λαό. Ευχαριστώ τους κ.κ. Τσιμπανάκο και Δημόπουλο που με έφεραν στην ομάδα και που μου έδωσαν τη δυνατότητα να παίξω στη Νίκη Βόλου».

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ:
«Από την αρχή πιστεύαμε στην άνοδο εμείς οι ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος στην πορεία. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ και το πετύχαμε με κόπο. Στα πλέι οφ ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Υπήρξαν μέσα στη σεζόν δύσκολα παιχνίδια, αλλά δεν χάσαμε το κουράγιο μας. Η νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ ήταν η καλύτερη στιγμή μας. Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα. Ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναζήσει και θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας. Στα τελευταία παιχνίδια ειδικά ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Ακόμα και παππούδες και γιαγιάδες ήρθαν και μας υποστήριζαν. Ευχαριστώ τον κ. Πάτση, αλλά και τους Τσιμπανάκο και Δημόπουλο που μου έδωσαν τη δυνατότητα να παίξω στη Νίκη Βόλου. Παρ' ότι το όνομά μου δεν ήταν εμπορικό με εμπιστεύτηκαν και νιώθω ότι τους δικαίωσα. Τα ονόματα αποδείχτηκε ότι δεν παίζουν μπάλα».

Last modified onΤρίτη, 03 Ιούνιος 2014 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep