Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Football League 21 ομάδων»

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης, μίλησε στο «Fl News» για το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών εκδίκασε την Τρίτη (20/11) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Τους «πρασίνους» εκπροσώπησε ο δικηγόρος Γιάννης Κάρμης και η δικηγόρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» Αθηνά Μπαλομένου. Αμφότεροι έκαναν λόγο για «κατάφωρη παραβίαση του αθλητικού νόμου», ενώ έκαναν ένσταση για παράνομη συγκρότηση και σύνθεση του δικαστηρίου.

 

Ο Γιάννης Κάρμης τοποθετήθηκε στο «Fl News» για το θέμα: «Θεωρούμε την απόφαση μη νόμιμη. Πώς είναι δυνατόν να ανατρέπουν την προκύρηξη χωρίς να είμαστε σύμφωνοι εμείς; Η Superleague λέει ότι δεν συμμορφωνόμαστε με την απόφαση της ΕΠΟ, ωστόσο εμείς δηλώνουμε ότι η απόφαση της ΕΠΟ είναι παράνομη. Ας μείνουν στη Β' Εθνική 21 ομάδες και στη Superleague 16. Γιατί δηλαδή να γίνουν 18 οι ομάδες στη Superleague; Για να υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το προϊόν; Θα περιμένουμε την απόφαση που θα βγει τον Δεκέμβριο και αναλόγως θα κρίνουμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά μας ως Παναθηναϊκός. Έχουμε στο μυαλό να πάμε στο CAS ή στα πολιτικά δικαστήρια. Θα δούμε εάν αξίζει να παιδευόμαστε με ανθρώπους που δεν τηρούν τους νόμους».

Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 22:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep