Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ψίθυροι χωρίς καμία βάση»

Ο προπονητής της Αναγέννηση Γιαννιτσών μμίλησε στο FL News για το θέμα που δημιουργήθηκε με τους "ψιθύρους" για το ματς με τον Φωκικό και την διαιτησία της αναμέτρησης. Ο προπονητής της Αναγέννηση Γιαννιτσών μμίλησε στο FL News για το θέμα που δημιουργήθηκε με τους "ψιθύρους" για το ματς με τον Φωκικό και την διαιτησία της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Νίκος Παναγιωτίδης, μίλησε για τα φάλτσα της διαιτησίας και τους ψιθύρους για το στοίχημα.

«Εφτασε και στα δικά μας αυτιά πως υπήρξε υπερβολικός στοιχηματισμός για το ματς και πως έπεσε η απόδοση για τη νίκη του Φωκικού από το 1,90 στο 1,30 με αποτέλεσμα να σταματήσουν να δέχονται στοίχημα. Αυτά συνήθως δεν έχουν βάση και είναι μεγαλοποιημένες φήμες που δεν μπορούν απασχολούν την Αναγέννηση, ούτε τον Φωκικό».

Η αναμέτρηση του Φωκικού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός από τα παράπονα για τη διαιτησία από την ομάδα της Πέλλας, είχε και ψίθυρους για αρκετά μεγάλο ποντάρισμα στο στοίχημα. Ο προπονητής της Αναγέννησης, Νίκος Παναγιωτίδης, μιλά και για τα δύο στο FL News.

«Το ματς με τον Φωκικό ανήκει πλέον στο παρελθόν και εμείς κοιτάζουμε την επόμενη αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας. Η διαιτησία ήταν αρνητική για εμάς, αλλά σίγουρα δεν είχαμε και την απόδοση που έπρεπε. Σημαντικό ρόλο σε αυτό είχε και ο εκνευρισμός που μας προκάλεσαν τα σφυρίγματα από τον διαιτητή. Μείναμε με δέκα παίκτες πολύ νωρίς, χωρίς να υπάρχει η δεύτερη κίτρινη στον Σκέμπη. Το σκορ είναι πλασματικό, αφού εμείς δημιουργήσαμε τέσσερις ευκαιρίες και ο Φωκικός πέντε, αλλά ηττηθήκαμε με 3-0. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά και θέλουμε να κερδίσουμε τους βαθμούς που χάσαμε στην Αμφισσα με άλλους αντιπάλους».

«Το ματς με τον Φωκικό ανήκει πλέον στο παρελθόν και εμείς κοιτάζουμε την επόμενη αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας. Η διαιτησία ήταν αρνητική για εμάς, αλλά σίγουρα δεν είχαμε και την απόδοση που έπρεπε. Σημαντικό ρόλο σε αυτό είχε και ο εκνευρισμός που μας προκάλεσαν τα σφυρίγματα»

Γνωρίζετε για τον υπερβολικό στοιχηματισμό στο ματς;

«Σίγουρα έφτασε και στα δικά μας αυτιά πως υπήρξε υπερβολικός στοιχηματισμός για το ματς και πως έπεσε η απόδοση για τη νίκη του Φωκικού από το 1,90 στο 1,30 με αποτέλεσμα να σταματήσουν να δέχονται στοίχημα. Αυτά δεν μπορείς να ξέρεις κατά πόσο ισχύουν και συνήθως δεν έχουν βάση. Αποτελούν μεγαλοποιημένες φήμες που σίγουρα δεν μπορούν να απασχολήσουν την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Φωκικό».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Οκτώβριος 2012 00:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep