Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στις Σέρρες ο Μπανγκουρά

Ο Σάμι Μπανγκουρά βρέθηκε στην προπόνηση του Πανσερραϊκού και αναμένεται να μιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας Πέτρο Θεοδωρίδη για να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας. Ο Σάμι Μπανγκουρά βρέθηκε στην προπόνηση του Πανσερραϊκού και αναμένεται να μιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας Πέτρο Θεοδωρίδη για να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας.

Στην προπόνηση του Πανσερραϊκού βρέθηκε την Παρασκεύη 27 Ιουλίου ο Σάμι Μπανγκουρά που τέθηκε εκτός πλάνων από τον Γιώργο Δώνη στον ΠΑΟΚ.

Ο Σάμι Μπανγκουρά έχει συνδέσει την παρουσία του στην Ελλάδα με τον Πανασερραϊκό και ήταν επόμενο να βρεθεί πάλι στις Σέρρες τώρα που πιθανότατα δεν θα είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ο Γιώργος Δώνης για τον ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή 27 Ιουλίου ήταν στο γήπεδο που έκανε προπόνηση η ομάδα του Πανσερραϊκού και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Σερρών. Ο 30χρονος επιθετικός αναμένεται να συζητήσει με τον πρόεδρο της ομάδας Πέτρο Θεοδωρίδη, αφού ο προπονητής του Πανσερραϊκού Μιχάλης Γρηγορίου τον θέλει στην επίθεση των "λιονταριών". Τα 10 γκολ που σημείωσε στα 19 ματς που αγωνίστηκε πέρσι στον Πανσερραϊκό μοιάζουν κάτι παραπάνω από χρήσιμα.

Last modified onΣάββατο, 28 Ιούλιος 2012 11:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep