Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ασκήσεις ετοιμότητας

Ο Τάκης Γιαννόπουλος είναι έτοιμος για να δημιουργήσει τον Ολυμπιακό Βόλου της επόμενης ημέρας και ήδη έχει κάνει τις επαφές του με δεδομένο πως η ομάδα θα αγωιστεί στην Football League. Ο Τάκης Γιαννόπουλος είναι έτοιμος για να δημιουργήσει τον Ολυμπιακό Βόλου της επόμενης ημέρας και ήδη έχει κάνει τις επαφές του με δεδομένο πως η ομάδα θα αγωιστεί στην Football League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήδη έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της ομάδας του για να συμμετάσχει στην Football League.

Ο Τάκης Γιαννόπουλος βρίσκεται στον Βόλο και έχει αρχίσει να κάνει κινήσεις για την στελέχωση του ρόστερ ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για τη συμμετοχή της στην Football League.Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου είναι έτοιμος, έχει τις λίστες στα χέρια του και προχωρά κανονικά στην συγκρότηση ρόστερ για τις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και με δεδομένο πως την ερχόμενη σεζόν η ομάδα θα αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν καταλήξει και στον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα και απλά περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ στην Γενική Συνέλευση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep