Διαρροή από Πάτρα

Η διαρροή για το ποσό του συμβολαίου με την ΕΡΤ έγινε και αυτή  από την Πάτρα. Η διαρροή για το ποσό του συμβολαίου με την ΕΡΤ έγινε και αυτή από την Πάτρα.

Ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μπορεί να «έδειξε» τον πρόεδρο τον Λεωνίδα Λεουτσάκο για την διαρροή του ποσού συμβολαίου με την ΕΡΤ, αλλά αυτή είχε γίνει πάλι στην Πάτρα.

Στην συνέντευξη που έδωσε σε ραδιόφωνο της Πάτρας, ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε για την διαρροή από την πλευρά της Football League για το ποσό που συζήτησαν για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και έριξε τα βάρη στον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο.
Βέβαια η αλήθεια είναι πως η διαρροή έγινε από τον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, τον Σπορ FM Πάτρας και τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρο, που ήταν και εκείνος στο ραντεβού με τον υπουργό για τα θέματα της Football League.

Παράλληλα ο υπουργός έβαλε πολύ σωστά το θέμα των κανόνων για να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα που θα βγει από την αφάνεια, αλλά και να βγάλει την ταμπέλα της αρνητικής δημοσιότητας από πάνω του. Φυσικά αυτό είναι ανάμεσα στις επιθυμίες της πλειοψηφίας των ομάδων, αλλά για να λυθεί δεν αρκεί η καλή θέληση της διοργανώτριας και οι προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια χωρίς ιδιαίτερους πόρους.
Χρειάζεται άμεση βοήθεια και παρεμβάσεις σε πολιτικό επίπεδο, κυρίως με την εφαρμογή των νόμων και την άμεση επαφή με όλες τις αρχές για να αντιμετωπιστεί κάθε πτυχή του προβλήματος που αφορά πολλούς τομείς της κοινωνίας.

Last modified onΠέμπτη, 30 Αύγουστος 2018 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep