Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζουν το όνειρο

Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά ζουν ακόμη το όνειρο τους και πανηγυρίζουν την άνοδο. Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά ζουν ακόμη το όνειρο τους και πανηγυρίζουν την άνοδο.

Στον Πλατανιά απολαμβάνουν το όνειρο της ανόδου στην Super League και οι ποδοσφαιριστές δίνουν συνεντεύξεις και τσουγκρίζουν.

Αποτελεί το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία του Πλατανιά και παράλληλα ξεχωριστό κομμάτι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια μικρή περιοχή της χώρας θα έχει το δικό της εκπρόσωπο στην Super League και βέβαια αυτό δεν μπορεί να... περάσει έτσι. Τις τελευταίες ημέρες όλοι στα Χανιά ζουν σε αυτούς τους ρυθμούς και βέβαια είναι δύσκολο να μπει φρένο, παρότι το προσπάθησε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου.

Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλιθέα πήγαν σε παραλιακό κέντρο και διασκέδασαν την άνοδο, ενώ πήγαν σαν "ομάδα" στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να δώσουν συνεντεύξεις στην ΕραΣπορ. Γιάννης Χατζηνικολάου, Χρήστος Παληγεώργος, Μάρκος Μαραγκουδάκης, Μηνάς Τζανής ανέλυσαν τους λόγους που οδήγησαν τον Πλατανιά στην μεγάλη κατηγορία και είπαν διάφορα γεγονότα αυτής της πορείας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep