Μπέρδεμα με την κόκκινη

Ο Δημήτρης Μάνος θα χάσει την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου αφού είδε κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο. Ο Δημήτρης Μάνος θα χάσει την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου αφού είδε κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο.

Ο Δημήτρης Μάνος επεδίωξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ώστε να αποβληθεί και να μην... συμπληρώσει επτά κάρτες.

Η εικόνα από την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιγιάλειο στάθηκε για αρκετά δευτερόλεπτα στις συνεννοήσεις του πάγκου των Κρητικών, μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο Δημήτρης Μάνος. Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε πως έκανε λάθος που δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι!

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα χάσει την αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πόντου στην Θεσσαλονίκη λόγω της αποβολής του. Παράλληλα «μένει» στις έξι κίτρινες κάρτες που είχε ως τώρα, αφού στην αποβολή με δύο κάρτες δεν υπολογίζονται οι κίτρινες στο γενικό σύνολο. Οπότε αν δεχθεί ακόμη μια, θα πρέπει να απουσιάσει από ακόμη δύο ματς.

Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ ήθελε να μην δει δεύτερη κίτρινη, αφού θεωρούσε πως επειδή έχει μπροστά της η ομάδα στο πρόγραμμα τις αναμετρήσεις με την Βέροια και τον Αχαρναϊκό, θα μπορούσε να τις «σβήσει» ανώδυνα. Δεν είχαν υπολογίσει, όμως, πως έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να χάσει ένα ματς, αφού ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ προβλέπει πως τα ματς που πρέπει να δηλωθεί η ποινή πρέπει να είναι στα προσεχή τέσσερα και μέσα σε αυτά είναι μόνο αυτό με τον Αχαρναϊκό και όχι με τη Βέροια.

Αυτό σημαίνει πως θα έχανε έτσι και αλλιώς ένα από τα ματς με Απόλλωνα Πόντου, Απόλλωνα Λάρισας, ή ΑΕ Καραϊσκάκης, με την διαφορά πως θα μπορούσαν στο τεχνικό επιτελείο να επιλέξουν ποιο από όλα θα ήταν, ενώ τώρα επικυρώθηκε πως αυτό θα είναι με την ομάδα της Καλαμαριάς. Ο Μάνος πλέον θα σβήσει τις κάρτες του με τη Βέροια και τον Αχαρναϊκό αν δει μια στα ματς με Απόλλωνα Λάρισας εντός ή Καραϊσκάκη Άρτας εκτός έδρας.

Θέση για το γεγονός πήρε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος. Ερωτηθείς για την αποβολή του Μάνου, απάντησε: «Ο Μάνος έχει ένα πρόβλημα στο πέλμα και τον δυσκολεύει στους τελευταίους αγώνες. Ήταν εντολή δική μου να μείνει έξω για να το ξεπεράσει. Έκανε υπερπροσπάθεια τις προηγούμενες ημέρες, τον βοηθούσαν οι γιατροί και ήταν εντολή δική μας να πάρει τη δεύτερη κίτρινη».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 00:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep