Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μαθήματα στην Πορτογαλία

Οι μικροί της ΑΕΛ θα έχου την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες από μια μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο υποδομών. Οι μικροί της ΑΕΛ θα έχου την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες από μια μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο υποδομών.

H u-13 της ΑΕΛ βρίσκεται στο Εστορίλ, όπου από την Δευτέρα (25/6) θα αγωνιστεί στο IBERCUP.

Οι μικροί της ΑΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση τους στο Εστορίλ της Πορτογαλίας. Η διοργάνωση IBERCUP συγκεντρώνει ομάδες από όλο τον κόσμο και ανάμεσα τους είναι η Βάσκο ντε Γκάμα, η Λεβερκούζεν, η Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Σαουθάμπτον, Μπενφίκα και άλλες.

Τα πιτσιρίκια της ΑΕΛ συμμετέχουν στον 10ο όμιλο μαζί με μια ομάδα από την Ισπανία (Senece CF), δύο από την Πορτογαλία (Rio de Mouro, Moscavide) και μια από την Βραζιλία (Salvador).

Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τον προπονητή Γιάννη Βασιλείου και τους Βαλαώρα, Γιαννακό, Ζιώγα, Καλαμάτα, Καραγεώργο, Κουτσογιάννη, Κωστομοίρη, Κωστούλη, Λάιο, Μακροβασίλη, Μαστακούλη, Μπλάτσα, Νικολακούλη, Παπακώστα, Παπαρσένο, Σπύρου, Τσιαντούλη, Τσιάτα, Τσιούπρο, Τσιούτσια. Αρχηγοί αποστολής Γιάννης Κουτόβας, Νίκος Λυντέρης.

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούνιος 2012 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep