Ούτε ο Λεμονής... Μόνο ο Γράφας!

Ο κόουτς Θωμάς Γράφας αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη 7/2 στην εξέδρα του Δημοτικού Περιβολίων, εκεί όπου μόνο ο ίδιος έχει νικήσει φέτος τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.

[googlead][/googlead]

Ο υπηρεσιακός προπονητής Πέτρος Στοΐλας θα καθοδηγήσει τα Τρίκαλα στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης 7/2 (15:00) με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό, όμως η αναμέτρηση αποτελεί και τεστ για την... αύρα του Θωμά Γράφα.

Ο πρώην πλέον κόουτς της Σπάρτης αναμένεται να βρεθεί στην εξέδρα του Δημοτικού Περιβολίων για να παρακολούθησει δια ζώσης την νέα του ομάδα (προσεχώς θα επισημοποιηθεί η πρόσληψή του). Μάλιστα, τυχαίνει να είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει νικήσει φέτος στη συγκεκριμένη έδρα. Πλην αυτού δεν τα κατάφερε ούτε ο Τάκης Λεμονής (!) με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο (1-1 στις 29/11).

Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός έχει επίδοση 5-0-1 στη Football League ως γηπεδούχος (με την υποσημείωση ότι δύο νίκες τις πέτυχε στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο) και 1-1-0 στο κύπελλο.

Υπέστη τη μοναδική εντός έδρας ήττα του στα Περιβόλια στις 10 Δεκεμβρίου 2017 με αντίπαλο τη Σπάρτη (0-2) του Θωμά Γράφα...

Αντίθετα κέρδισε εντός τον Αχαρναϊκό (1-0 στον κύπελλο, 4-1 στο πρωτάθλημα στο ΔΑΚ Γάλλου), την ΑΕ Καραϊσκάκης (1-0 στο ΔΑΚ Γάλλου), τον Πανσερραϊκό (2-0), την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0) και τον Αιγινιακό (3-1), ενώ αναδείχτηκε και ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep