Ο Γκώνιας και... αστρολόγος

«Μπήκε ο Υδροχόος στον Σκορπιό και γι' αυτό δεν τρώμε γκολ», ήταν η άκρως προπονητική απάντηση του λάτρη της τακτικής.

[googlead][/googlead]

Μετά από κάθε αναμέτρηση ομάδων που έχει εργαστεί ο Τάκης Γκώνιας υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις συνεντεύξεις Τύπου. Ο 46χρονος τεχνικός αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του και κράτησε πάλι τον ρόλο του «απόλυτου γνώστη» που δεν μοιράζεται την σοφία του και υποτιμά όλους όσοι υπηρετούν τον χώρο του ποδοσφαίρου από κάθε πόστο.

Για να βγάλει αυτή την αντίδραση ο Γκώνιας αρκούσαν τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς να δεχθεί γκολ η ομάδα του. Φυσικά με αυτή την επίδοση βελτίωσε το αρνητικό του ρεκόρ, αφού πριν από αυτό στα 33 επίσημα παιχνίδια της καριέρας του στους πάγκους της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας οι ποδοσφαιριστές του είχαν κρατήσει το μηδέν μόνο σε τρεις (!) αναμετρήσεις.

Ο διάλογος στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη του Εργοτέλη στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας με τον δημοσιογράφο που τόλμησε να ρωτήσει για το μυστικό της ανέπαφης εστίας σε τέσσερα ματς:

-«Κύριε Γκώνια πού οφείλεται η καλή αμυντική λειτουργία του Εργοτέλη στα τελευταία παιχνίδια, καθώς καταφέρνει να κρατάει το μηδέν και να παίρνει αποτελέσματα;».

-«Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι μπήκε ο Υδροχόος στον Σκορπιό…».

Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ Εργοτέλης στο βίντεο που ανάρτησε, παρέλειψε να συμπεριλάβει την ερώτηση του εκπροσώπου ΜΜΕ και την απάντηση Γκώνια.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 02:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep