«Στο πιο φιλόξενο γήπεδο της Ελλάδας»

Η μαντινάδα και το μήνυμα που έστειλε ο Ομιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου, μετά την εμπειρία στο «Γεντί Κουλέ».

[googlead][/googlead]

Το «Γεντί Κουλέ» θεωρείται «καυτή» έδρα, αλλά στα μάτια των φίλων του Απόλλωνα Πόντου είναι «το πιο φιλόξενο γήπεδο της Ελλάδας»!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν περιγράφοντας την αλησμόνητη εμπειρία της εκδρομής στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή 21/1. Κι ας ηττήθηκε 3-1 η ομάδα τους... Μάλιστα το μήνυμα τους ξεκινάει με μία μαντινάδα για τον Πόντο και την Κρήτη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου στο Facebook:  

«Κρήτη και Πόντος όρθια, την εκρατούν την χώρα...

Κι αν θα σκεφτεί ο Ύψιστος,
να σβήσει τον Πλανήτη,
δύο θ'αφήσει ζωντανούς,
τον Πόντο και την Κρήτη!

Πέρασε στην ιστορία, μια από τις καλύτερες εκδρομές που έχουμε κάνει με την ομάδα μας! Στο πιο φιλόξενο γήπεδο της Ελλάδος, 50 περίπου φίλοι του Απόλλωνα ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη και το Ρέθυμνο, για να βρεθούν κοντά στους παίκτες του Δημήτρη Καλαΐτζίδη.

Το club Rossoneri, ήταν η "αιχμή του δόρατος" αφού μέλη του ήταν η πλειοψηφία των εκδρομέων, ενώ παρουσία είχε και ο Όμιλος με 6 μέλη του, καθώς και μεμονωμένοι φίλαθλοι της ομάδας. Απίστευτη φιλοξενία μέσα και έξω από το γήπεδο, με δεκάδες λίτρα ρακί και εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις!

Οι Snakes του ΟΦΗ, ανήρτησαν σημαία της Μακεδονίας στο πέταλο των οργανωμένων, ενώ ακούστηκε ουκ ολίγες φορές σύνθημα για την Μακεδονία, από όλο το γήπεδο!

Αίσθηση προκάλεσε σε ολους τους φιλάθλους το σύνθημα των Ροσσονέρι, για τον Απόλλωνα, τον ΟΦΗ και την Μακεδονία. Οι Κρήτες σεβόμενοι αυτό που άκουσαν, αποθέωσαν τους φίλους του Απόλλωνα, για την ευρηματικότητα και τον σεβασμό στην ιστορία του ΟΦΗ!

Η ομάδα δια χειρός Δημήτρη Σαμαρά,καθώς και το club Rossoneri, μέσω των εκπροσώπων του Γιάννη Τσιλιφίδη και Γιάννη Ιωαννίδη, εναπόθεσαν λουλούδια, στην καρέκλα όπου καθόταν ο Ευγένιος Γκέραρντ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε κοπέλια της Κρήτης για την φιλοξενία και σας περιμένουμε στην Καλαμαριά, να ανταποδώσουμε έστω και στο ελάχιστο, αυτό που ζήσαμε στο Ηράκλειο.

Ευχαριστούμε και τους Παναγιώτη Κευβανίδη και Μπάμπη Τσιρώνη, για την άψογη φιλοξενία των μελών του Ομίλου κατα την διάρκεια της παραμονής μας!»

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep