Πανσερραϊκή περηφάνεια!

Οι κλήσεις από Εθνική Παίδων και... μαθηματικό Ιωαννίνων για τα αδέρφια Γιαξή που ξεπήδησαν από τον Πανσερραϊκό.

Τα αδέρφια Γιαξή έχουν τρία χρόνια διαφορά, αλλά συγχρονίστηκαν στην επιτυχία δεχόμενοι κλήσεις από Εθνική Παίδων και... μαθηματικό Ιωαννίνων με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός να εκφράσει την περηφάνεια της -με ανάρτησή στο Facebook- για τα παιδιά της που προκόβουν.

Ο μεγάλος, ο Πάνος (γεννηθείς 18-8-1998), δεν μπόρεσε να παίξει στην πρώτη ομάδα των «λιονταριών» (αγωνίστηκε στην Κ19), αλλά κατάφερε με επιμονή και προσπάθεια να επιτύχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ο μικρός, ο Κυριάκος (3-4-2001) μέτρησε από την περασμένη σεζόν τρεις συμμετοχές στην ανδρική ομάδα του Πανσερραϊκού και έλαβε πρόσκληση από την Εθνική Παίδων.

Κατόπιν αυτών η ΠΑΕ ανέβασε στο Facebook: "Πανσερραϊκός σημαίνει οικογένεια και όπως κάθε οικογένεια αυτό που μας νοιάζει είναι να προκόβουν τα παιδιά μας πρώτα ακαδημαϊκά και μετέπειτα αθλητικά. Ένα κλασσικό δείγμα των παιδιών μας είναι τα αδέρφια Γιαξή που εντάχθηκαν σε αυτή την κόκκινη φαμίλια το 2005 με τον μεγάλο Panos να επιτυγχάνει πριν λίγες μέρες στις Πανελλήνιες και τον μικρό αδερφό του Κυριάκο, μέλος της ανδρικής ομάδας μας, τις ίδιες μέρες να φοράει το εθνόσημο της εθνικής παίδων. proud for you - αδιαπραγμάτευτες αρχές".

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 16:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep