Η σχέση "Κατσούρ" - Φουρλάνου

Κώστας Κατσουράνης και Σπύρος Φουρλάνος (διακρίνονται και οι Ζέκα, Λέτο) σε προπόνηση του Παναθηναϊκού Κώστας Κατσουράνης και Σπύρος Φουρλάνος (διακρίνονται και οι Ζέκα, Λέτο) σε προπόνηση του Παναθηναϊκού

Οι άλλοτε συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό Κώστας Κατσουράνης και Σπύρος Φουρλάνος συνεργάζονται πλέον από διαφορετικά πόστα στην Παναχαϊκή.

Κάποτε έπαιζαν μαζί "κορόιδο" στην προπόνηση, μοιράζονταν τα ίδια αποδυτήρια και προσπαθούσαν να συνεργαστούν εντός αγωνιστικού χώρου. Πλέον ο Κώστας Κατσουράνης είναι τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή και ο Σπύρος Φουρλάνος μία από τις επιλογές του -σε συνεννόηση με τον κόουτς Σωκράτη Οφρυδόπουλο- για την ενίσχυση του ρόστερ των Αχαιών.

Ξανάσμιξαν δηλαδή οι δρόμοι τους με τον καθένα βέβαια να έχει το δικό του διαφορετικό ρόλο στην ομάδα. Μία οικειότητα πάντως υπάρχει ανάμεσα τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο "Κατσούρ" είναι απόμακρος απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά τον Φουρλάνο τον έχει ζήσει περισσότερο.

Ηταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ο Σπύρος, όταν ο καταξιωμένος Πατρινός μέσος επαναπατριζόταν το 2009 (μετά τη θητεία στη Μπενφίκα) για λογαριασμό του "τριφυλλιού". Το 2011 -ο κατά 14 χρόνια νεότερος Φουρλάνος (γεννηθείς Νοέμβριο του 1993)- έγινε επαγγελματίας και βρέθηκε πιο κοντά στον σημερινό τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής. Συνυπήρξαν ενάμισι χρόνο στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και σε δύο παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο: στην εντός έδρας νίκη 3-1 επί του ΟΦΗ στις 27 Νοεμβρίου 2011 και στην εκτός έδρας επικράτηση 0-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 15 Ιαουαρίου 2012. Αν μη τι άλλο η σύμπραξή τους φέρνει νίκες!

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 11:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep