«Μαριονέτα ο Αναστόπουλος»

Μετά τον Θοδωρή Καρυπίδη, στο στόχαστρο του Κόκε βρέθηκε και ο πρώην τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος

Νέα επίθεση κατά του Θοδωρή Καρυπίδη, εξαπέλυσε ο Σέρχιο Κόκε. Ο πρώην άσος του Άρη, με δηλώσεις του στο «Anonymous Radio», εξαπέλυσε τα βέλη του ενάντια στον ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, υποστηρίζοντας πως δεν είναι ικανός να διοικήσει μια ομάδα όπως ο Άρης, χαρακτήρισε «μαριονέτα» τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο, ενώ προέβλεψε πως το μέλλον του Άρη, με τον Καρυπίδη στο τιμόνι, προμηνύεται άσχημο. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τους «κιτρινόμαυρους»

-Σέρχιο,ο Άρης περνάει δύσκολες στιγμές. Ποια είναι η γνώμη σου για την νυν διοίκηση του Άρη;

«Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ο Κύριος Καρυπίδης δεν είναι ικανός να διοικήσει μία ομάδα όπως ο Άρης και πιστεύω ότι δεν γνωρίζει την ιστορία του συλλόγου. Δεν επιτρέπεται μια ομάδα με τέτοιο κόσμο να έχει τον συγκεκριμένο πρόεδρο. Ο λαός του Άρη θα πρέπει να υψώσει το ανάστημά του απέναντι σε αυτή την διοίκηση».

-Σαφώς και θα πληροφορήθηκες το επενδυτικό ενδιαφέρον από την πλευρά του Κυρίου Μπούμπουρα.

«Φυσικά και το έμαθα. Δεν γνωρίζω αν ο κύριος Καρυπίδης του ζήτησε χρήματα,όπως ακούστηκε, αλλά από εκεί και πέρα αν πραγματικά θέλεις να επενδύσεις σε μία ομάδα,είναι στο χέρι σου να το πράξεις».

-Ποια είναι η γνώμη σου για τον Νίκο Αναστόπουλο που είχε και την ευθύνη για τον σχεδιασμό της ομάδας.

«Κατά την άποψη μου ο Αναστόπουλος ήταν μια μαριονέτα του Καρυπίδη και δεν ήταν ο κατάλληλος προπονητής για την ομάδα».

-Ο Άρης με το υπάρχον υλικό μπορούσε να ανέβει κατηγορία;

«Προφανώς και ναι.Ο Άρης έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα ο Ταυλαρίδης και ο Διούδης. Γενικότερα η ομάδα διαθέτει παίκτες Α’Εθνικής. Είναι καθαρά θέμα διαχείρισης του υλικού.Το φυσιολογικό θα ήταν ο Άρης να είναι πρώτος στην κατηγορία και όχι ο Απόλλων Σμύρνης».

-Βλέπεις κάποια λύση να διαφαίνεται για το μέλλον και εσύ θα ήθελες να επιστρέψεις με κάποιο ρόλο;

«Το δικό μου μέλλον βρίσκεται στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Έχω αρκετές γνώσεις τις οποίες κοιτάζω να εμπλουτίζω συνεχώς.Τώρα όσο αναφορά το μέλλον του Άρη, λυπάμαι αλλά με τον συγκεκριμένο πρόεδρο το βλέπω πάρα πολύ άσχημο. Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα και πάντα έχω το θάρρος της γνώμης μου. Ακόμα και αν κατηγορηθώ,δεν με ενδιαφέρει».

-Σέρχιο οι φίλοι του Άρη  όπως και οι περισσότεροι  Έλληνες φίλαθλοι όταν ακούμε το όνομα σου το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο θρίαμβος του Άρη στο Βιθέντε Καλντερόν.

«Ήταν μία τεράστια επιτυχία για την ιστορία του Άρη και μία αξέχαστη στιγμή για μένα.Η σημαντικότερη στην καριέρα μου.Η Ατλέτικο τότε, ήταν η κάτοχος του europa league και γενικότερα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη . Έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις από αυτό».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep