Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Παπαδημητρίου ξέρει…

Σάλος και διαψεύσεις στην Άμφισσα από τη συνέντευξη Μίχου.

Μία ημέρα μετα τη συνέντευξη του παραιτηθέντα προπονητή του Φωκικού, Πέτρου Μίχου στο flnews.gr, ο ίδιος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σίμο Παπαδημητρίου, προκειμένου να του διαψεύσει τις δηλώσεις… Μάλιστα, ο δεύτερος για να διατηρήσει – όσο μπορεί – ήρεμο το κλίμα είπε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Μου τηλεφώνησε χθες και διέψευσε ότι έγιναν αυτές οι δηλώσεις, συνεπώς κρίνω ότι, δεν πρέπει να δώσουμε συνέχεια. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ένας προπονητής που παραιτείται και λέει πως αγαπάει την ομάδα να τοποθετείται με ανακρίβειες.

Φυσικά και δεν φέρει ευθύνη εφόσον ο ίδιος έτσι πιστεύει. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι, δεν υπάρχει παθογένεια εδώ και ένα χρόνο, καθώς τα 5 τελευταία χρόνια είναι συνεχόμενα επιτυχημένα. Εμείς πάντως πιστεύουμε στην ομάδα μας συνεχίζουμε μέχρι τέλους το δύσκολο αγώνα σωτηρίας».

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Παπαδημητρίου δεν πείστηκε απόλυτα. Παρόλα αυτά, έδωσε τόπο στην οργή… Γνωρίζει ότι το χειρότερο θα ήταν να δώσει συνέχεια, τη στιγμή που ο Φωκικός δίνει μάχη σωτηρίας. Πόσω μάλλον δε που η απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης εκθέτει άλλους και όχι το flnews.gr.

Last modified onΣάββατο, 05 Μάιος 2012 13:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep