Τίμησαν Φορτούνη

Το πρόσωπο του τελικού του παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Δήμητρα/Απόλλων 2005 και τον ΑΟ Τρίκαλα ήταν ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Το τιμώμενο πρόσωπο του τελικού του φετινού παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Τρικάλων ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες και των δύο φιναλίστ, Δήμητρας/Απόλλωνα 2005 και ΑΟ Τρίκαλα, τιμήθηκε από την ΕΠΣΤ από το μέλος του ΔΣ, Κώστα Χαρίση.

Νικητής του τελικού να σημειωθεί ότι ήταν η Δήμητρα, που επικράτησε με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο χάρη στα τέρματα των Γιαννακόπουλου (8’) και Γριζανίτη (25’). Μάλιστα οι νικητές θ αμπορούσαν να είχαν διευρύνει το μέγεθος του σκορ, αλλά είχαν διπλό δοκάρι στο 78’ με τους Κεφαλά και Τσιρογιάννη.

ΑΟ Τρίκαλα (Δημ, Σαργιώτης – Παν. Γάλλος): Βασιλάκος, Κερασοβίτης, Καλογράνας, Ντόβας, Ντίκας, Τσάτσιος, Τσόγιας, Λιάκος, Πολύμερος (77’ Σίττας), Ντάσκας, Τσιαμανής (48’ Κοτοπούλης).

Δήμητρα/Απόλλων (Απ. Γκαραγκάνης – Νίκος Γιαγιάκος): Μπελετσιώτης, Νταϊλιάνης (57’ Ξαγαράς), Γριζανίτης, Γκουβίνας, Αγραφιώτης, Καραγκούνης, Πλακιάς (73’ Γκαγκάς), Γκοβίνας, Τζιβέλης (65’ Κεφαλάς), Γιαννακόπουλος (78’ Καρατζάς), Τσιρογιάννης.

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2017 11:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep