Ξέσπασμα Κόκε κατά Καρυπίδη

Ο Σέρχιο Κόκε ξέσπασε κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο Ισπανός πρώην επιθετικός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, και με ανάρτησή του στο Facebook υποστήριξε ότι "τα ψέματα δεν οδηγούν πουθενά". Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα να σας πω τι έρχεται στο μυαλό μου - τα αγγλικά μου δεν είναι τα καλύτερα αλλά πιστεύω ότι μπορείτε να με καταλάβετε - πώς δώσαμε μια ομάδα σαν τον Άρη στον κύριο Καρυπίδη και σκέφτομαι την κατάσταση του ΠΑΟΚ και πώς μοιάζει η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τώρα και είπα στον εαυτό μου, γιατί;

Ζήσαμε μερικά χρόνια πριν απίστευτες ημέρες με τον Άρη, ήταν πάρτι κάθε Κυριακή για τους παίκτες και τους οπαδούς, για την πόλη, για τους πάντες. Το να πηγαίνεις στο "Κλεάνθης Βικελίδης" να δεις ένα ματς ήταν σαν πάρτι, θυμάμαι τα πρόσωπα των παικτών της Ατλέτικο όταν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ατμόσφαιρα. Νιώθω την ανάγκη να το γράψω αυτό τώρα γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν κάτι παραπάνω, γιατί τα ψέματα δεν οδηγούν πουθενά, γιατί θέλουμε πίσω αυτές τις στιγμές.

Κύριε Καρυπίδη, σας παρακαλώ αφήστε τους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά τους, δεν ξέρετε εσείς. Παίρνω την απόφαση να βοηθήσω από την πλευρά μου την ομάδα να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν. Πώς; Δεν ξέρω ακόμη, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου γιατί ξέρω ποδόσφαιρο 1.000.000 φορές περισσότερες φορές. Είναι αρκετό αυτό που νιώθω για την ομάδα και κανένας δεν μπορεί να μου το πάρει. Συγγνώμη για τα λόγια μου και ευχαριστώ στους υπόλοιπους».

Last modified onΤρίτη, 02 Μάιος 2017 12:42

1 comment

  • ΖΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
    ΖΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ Τρίτη, 02 Μάιος 2017 13:41 Comment Link

    ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο,ΤΙ " ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ". ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΘΕΩΡΗΣΕ Η ΠΙΣΤΕΨΕ, ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΜΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣ, ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ TV ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ, Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕ Η ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΩΣ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ. ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΡΗΣ [ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΩ, ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ], ΕΧΑΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ, Η ΜΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΤΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΦΕΥΓΑ ΛΕΠΤΟ ΚΛΠ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΕΒΛΕΠΕ..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep